[H-verkko] Työpaikkailmoitus: SKS hakee arkistopedagogia

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Syys 9 14:08:05 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
SKS hakee arkistopedagogia
--------------------------------------------
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura, joka toimii tutkimuslaitoksena, muistiorganisaationa ja kulttuurijärjestönä. Sen osastot ovat arkisto, kirjasto, tutkimusosasto, kustantamo ja FILI – kirjallisuuden vientikeskus sekä hallinto-osasto. Seuraan kuuluu runsaat 2 000 jäsentä. SKS:n palveluksessa työskentelee noin seitsemänkymmentä henkilöä.
SKS hakee arkistopedagogia määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.–31.12.2020
Arkistopedagogi työskentelee Kulttuuriperintöaineistot ja uusi suomalaisuus -kehittämishankkeessa, johon SKS on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksen toimintavuodeksi 2020. Hankkeessa kehitetään elämyksellisiä ja osallistavia oppimisaineistoja opetuksen tarpeisiin. Niissä hyödynnetään arkistomateriaaleja, tavoitteena lisätä ymmärrystä suomalaisesta kulttuurista.

Arkistopedagogin keskeisiin tehtäviin kuuluu yhdessä SKS:n arkistoaineistojen sisältöasiantuntijan kanssa osallistua

 	vuotuisjuhla-aiheisen verkko-oppimisaineiston käsikirjoittamiseen ja muuhun tuotantoon
 	virtuaalivierailu arkistoon -verkkopalvelun suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävään valittavalla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai käytännössä osoitettua kykyä tehtävän hoitamiseen. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme merkittäväksi eduksi suomi toisena kielenä -opetuskokemuksen sekä sen, että valittava on tehnyt oppikirjoja tai verkko-oppimisaineistoja. Myös kulttuuriperintöalan tuntemuksesta on etua tehtävän hoitamisessa.

Työskentely Kulttuuriperintöaineistot ja uusi suomalaisuus -hankkeessa tarjoaa tekijälleen mahdollisuuden päästä kehittämään suomi toisena kielenä -opetuksen aineistoja ja arkistoa osallistavaa oppimista tukevana ympäristönä. Työ lähes 200-vuotiaassa seurassa on ainutlaatuinen näköalapaikka Suomessa tehtävään kulttuurityöhön.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.9.2019 mennessä osoitteeseen sks at finlit.fi. Kirjoita viestin aihekenttään otsikoksi arkistopedagogi. Koeaika on 3 kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Sirkka-Liisa Mettomäki 13.9. ja 18.9. klo 15–16, 20.9. klo 14–15 ja 24.9. klo 10–11 puh. 040 580 4964.

Lisätietoa Kulttuuriperintöaineistot ja uusi suomalaisuus -hankkeesta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sirkka-Liisa Mettomäki
sks at finlit.fi
040 580 4964
https://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/sksn-kulttuuriperintoaineistot-ja-uusi-suomalaisuus-hanke-sai-okmn#.XXYybmaU-Ul

Ilmoitus vanhenee: 27.9.2019 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/sks-hakee-arkistopedagogia/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko