[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kokoelmapäällikkö Gallen-Kallelan Museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Marras 9 10:52:15 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kokoelmapäällikkö Gallen-Kallelan Museoon
--------------------------------------------
Gallen-Kallelan Museo on Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiön ylläpitämä taide- ja kulttuurihistoriallinen museo, joka on avattu yleisölle vuonna 1961. Säätiön tarkoituksena on taidemaalari, professori Akseli Gallen-Kallelan taiteen vaaliminen ja yleisön mielenkiinnon vireilläpitäminen sitä kohtaan.

Haemme kokoelmapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan museon kokoelmanhallinnasta ja kokoelmapolitiikan ja -toiminnan kehittämisestä. Etsimme kehittämisorientoitunutta asiantuntijaa, jolla on kokoelmahallinnan ja -prosessien vankka tuntemus sekä valmiudet kehittyä attribuutiotehtäviin ja tietopalveluiden hoitoon. Tehtävässäsi tulet kouluttamaan muuta henkilöstöä MuseumPlus -kokoelmahallintaohjelman prosesseihin.
Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä asioiden loppuun viemiseen. Edellytämme erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, kehittämis- ja ongelmanratkaisukykyä, ennakoivaa oma-aloitteisuutta ja muutosjoustavuutta. Toivomme sinulta ulospäin suuntautunutta, innostunutta ja yhteistyöhakuista työotetta.

Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta museotyöstä. Akseli Gallen-Kallelan taiteen sekä 1800-1900-lukujen vaihteen taiteen tuntemus lasketaan eduksi. Työ edellyttää erinomaista suomen ja hyvää ruotsin ja englannin kielen hallintaa.

Työsuhde alkaa 1.1.2020. Työaika on 36 h 15 min viikossa ja palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen neljänteen vaativuusryhmään. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteeseen tuija.wahlroos at gallen-kallela.fi otsikolla ’kokoelmapäällikkö’ 1.11.2019 klo 16 mennessä.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Tuija Wahlroos puhelimitse (010-40 688 45) klo 10-11 välisenä aikana tai sähköpostitse tuija.wahlroos at gallen-kallela.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tuija Wahlroos
tuija.wahlroos at gallen-kallela.fi
010-40 688 45


Ilmoitus vanhenee: 1.11.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kokoelmapaallikko-gallen-kallelan-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko