[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Avoin työpaikka: tuottaja-tiedottaja

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 26 13:06:22 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Avoin työpaikka: tuottaja-tiedottaja
--------------------------------------------
Suomen kirjainstituutin säätiö on suomalaisen kirjakulttuurin vahvistaja, lukemisen edistäjä ja kulttuuriperinnön vaalija. Säätiössämme on kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Sijaitsemme Suomen kirjapääkaupungissa Sastamalassa, mutta toimintamme on valtakunnallista.

Tuottaja-tiedottaja

Etsimme energiseen työporukkaamme tuottaja-tiedottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 20.1.2020–25.6.2021.

Olet viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, joka omaksuu nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja erottaa olennaisen. Sinulla on halu kehittyä, olet ratkaisukeskeinen ja pystyt ajattelemaan ”laatikon ulkopuolelta”. Kannat vastuun työstäsi ja viet asiat maaliin intohimoisesti. Pidät langat käsissäsi välillä hektisissäkin tilanteissa.

Haluat olla eturintamassa nostamassa esiin esimerkiksi lukemisen tärkeyttä ja kulttuuriperinnön merkitystä. Suunnittelet, toteutat ja mittaat monikanavaista viestintää ja markkinointia, joka puhuttelee asiakkaitamme ja sidosryhmiämme.

Verkostojen rakentaminen sujuu sinulta luontevasti. Sparraat myös rohkeasti työyhteisösi muita jäseniä viestintään liittyen.

Sinulla on kokemusta seuraavista tehtävistä: markkinointiviestinnän suunnittelu, erilaisten tekstien tuottaminen, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpito, mediasuhteet, mainosten ja esitteiden taitto, valokuvaus ja kuvankäsittely sekä tapahtumien järjestäminen. Tulevan nettisivu-uudistuksen vuoksi arvostamme kokemusta erilaisista verkkosivualustoista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Muusta kielitaidosta on etua. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ajalle 20.1.2020–25.6.2021. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoa antaa intendentti Heli Vuohelainen sähköpostitse (heli.vuohelainen(at)pukstaavi.fi) tai puhelimitse to 28.11. klo 10–11, ti 3.12. klo 10–11 tai ti 10.12. klo 12–13 (p. 050 313 1411).

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 11.12.2019 sähköpostitse pdf-tiedostona heli.vuohelainen(at)pukstaavi.fi tai postitse Heli Vuohelainen / Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala. Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa. Työhaastattelut järjestetään 17.–18.12.2019.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Heli Vuohelainen
heli.vuohelainen at pukstaavi.fi
0503131411
http://www.pukstaavi.fi

Ilmoitus vanhenee: 11.12.2019 klo 23:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/avoin-tyopaikka-tuottaja-tiedottaja/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko