[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Asiantuntija Kookos-kokoelmahallintaan / Suomen museoliitto

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
La Maalis 30 09:19:20 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Asiantuntija Kookos-kokoelmahallintaan / Suomen museoliitto
--------------------------------------------
Suomen museoliitto ry on museoalan edunvalvonta-, koulutus- ja kehittämisjärjestö. Sen jäseniä ovat ammattimaista museotoimintaa ylläpitävät yhteisöt. Lisäksi Museoliitto omistaa Museokortti-järjestelmää ylläpitävän FMA Creations Oy:n. Museoliiton arvot ovat jäsenkeskeisyys, uteliaisuus, rohkeus ja yhteisöllisyys.

Haemme Suomen museoliittoon Kookos-kokoelmahallintaan nelihenkiseen tiimiin uutta asiantuntijaa. Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on:

 	Monipuolista kokemusta aineistonhallinnasta KAM-sektorilla. Tunnet hyvin erityisesti museoiden metadatan (Museoiden luettelointiohje ja SPECTRUM) ja kokoelmahallinnan prosessit. Ymmärrät mitä yhdenmukaisen ja laadukkaan metadatan tuottaminen edellyttää.
 	Olet teknisesti orientoitunut ja metadatan parissa työskentely ja tietokantoihin tutustuminen ei sinua säikäytä. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi migraatioista ja/tai aineistojen siirtämisen suunnittelusta järjestelmästä toiseen.
 	Olet kehittämisorientoitunut, aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen ihminen.
 	Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Asiakashallinta ja tiimityöskentely ovat vahvuuksiasi.
 	Tulet käyttämään englantia työkielenä alihankkijan kanssa (zetcom Ltd), joten sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on työssäsi välttämätön. Lisäksi ruotsin kielen hyvä tai erinomainen taito on etu.

Tehtäviin kuuluu MuseumPlus-järjestelmän käyttökoulutukset, järjestelmän luettelointiohjeiden päivittäminen sekä metadatan laadusta ja yhdenmukaisesta luetteloinnista huolehtiminen. Toimit lisäksi käyttöönottoprojekteissa eri tehtävissä suoraan asiakasrajapinnassa. Vastaat mm. asiakkaan aineistojen mappaamisesta uuteen järjestelmään. Tarkempi työnkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen perusteella.

Tehtävään ei ole muodollisia kelpoisuusehtoja, mutta soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi kulttuuriperintöalan, historian, digitaalisen kulttuurin, informaatiotutkimuksen opinnot) tarjoaa edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Työaika on 36 h 45 min/viikko. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle laajat etätyömahdollisuudet ja liukuvat työajat. Museoliiton toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 16 B 50, 00120 Helsinki.

Palkkauksessa noudatetaan Museoliiton palkkausjärjestelmää. Palkka muodostuu vaativuusluokan mukaan määräytyvästä tehtäväkohtaisesta palkasta ja henkilökohtaisesta palkanosasta. Tehtäväkohtainen palkka asettuu vaativuusluokkaan 4 (2800,64 €). Lisäksi maksetaan henkilökohtaisen osaamisen, kokemuksen ja suoriutumisen mukaan määräytyvä henkilökohtainen palkanosa. Voit liittää hakemuksen yhteyteen oman palkkatoiveesi.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme vapaamuotoisia hakemuksia viimeistään ma 8.4.2019 sähköpostitse osoitteeseen sampsa.heinonen(at)museoliitto.fi otsikolla ”Kookos-kokoelmahallinta / Asiantuntija”. Hakemuksen mukaan voi liittää tarvittaessa oleelliseksi katsomiasi lisätietoja PDF-tiedostomuodossa (esim. CV).

Puhelimitse lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sampsa Heinonen (puh. 044 976 2404) ti 2.4. 9.30-11.30 ja pe 5.4. klo 14.30-16.00. Voit tiedustella lisätietoja myös Suomen museoliiton verkkosivuilla olevan työpaikkailmoituksen yhteydessä (www.museoliitto.fi/asiantuntijaksi/). Huomaathan, että kommenttisi ja vastaukset näkyvät julkisesti kaikille.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sampsa Heinonen
sampsa.heinonen at museoliitto.fi
044 9762404
https://www.museoliitto.fi/asiantuntijaksi

Ilmoitus vanhenee: 8.4.2019 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/asiantuntija-kookos-kokoelmahallintaan-suomen-museoliitto/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko