[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museokortti etsii projektikoordinaattoria kulttuurimatkailuhankkeen käynnistäjäksi

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Maalis 22 12:27:59 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museokortti etsii projektikoordinaattoria kulttuurimatkailuhankkeen käynnistäjäksi
--------------------------------------------
Museokortti etsii projektikoordinaattoria ainutlaatuisen kulttuurimatkailuhankkeen käynnistäjäksi

Etsimme Museokortti-tiimiin innokasta projektikoordinaattoria rakentamaan kulttuurimatkailun teemareittejä ja ekosysteemiä.

Projektikoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa uudenlaisia kulttuurimatkailun teemareittejä ja ekosysteemiä. Siihen kuuluu museoiden ja muiden kulttuuri- ja luontokohteiden lisäksi ravintoloita sekä majoitus- ja matkailupalveluita helpoiksi paketeiksi konseptoituina. Museokortti toimii sisäänpääsyn maksuvälineenä museokohteissa ja etukorttina muissa reittien palveluissa.
Teemareiteistä viestitään erityisesti digitaalisissa kanavissa. Monikielisen sisällön toteuttamiseen käytetään ostopalveluja, projektikoordinaattorin työpanosta ja Museokortin muun henkilöstön osaamista. Kaikki materiaali on vapaasti matkailutoimijoiden ja esimerkiksi median hyödynnettävissä Creative Commons -lisenssillä.
Oletko sinä projektikoordinaattorimme?

·         Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, vahvaa sosiaalista pelisilmää ja huumorintajua.
·         Sinulla on näyttöjä projektinhallinnasta ja itsenäisestä vastuun kantamisesta. Otteesi tekemiseen on joustava ja ripeä. Osaat keskittyä oleelliseen ja hallita kokonaisuuksia.
·         Olet myynti- ja markkinointihenkinen verkostoituja. Otat rohkeasti kontaktin potentiaalisiin kumppaneihin ja luot toimivan yhteistyösuhteen.
·         Ymmärrät sekä matkailubisnestä että kulttuurialaa. Palat halusta kasvattaa kulttuurimatkailua Suomessa. Nautit mahdollisuudesta käynnistää uutta.
·         Viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti ainakin suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on plussaa. Näytöt monipuolisista viestintätaidoista ovat eduksesi.
·         Edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja, kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn, mahdollisuutta matkustaa aktiivisesti sekä kykyä omaksua erilaisten digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen käyttö nopeasti.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kehittämään paitsi suomalaista kulttuurimatkailua, myös Museokorttia mukavassa, start up -henkisessä työyhteisössä. Projektikoordinaattori osallistuu Museokortin arkeen ja juhlaan. Etätyömahdollisuudet ovat joustavat.
Työsuhde Suomen museoliiton omistaman FMA Creations Oy:n palveluksessa kestää aluksi 12 kuukautta ja alkaa viimeistään kesäkuussa. Määräaikaisuuden perustana on projektin ensimmäinen vaihe.
Lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 3. huhtikuuta 2019 otsikolla PROJEKTIKOORDINAATTORI osoitteeseen seppo.honkanen at museot.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet oikea valinta tiimiimme. Voit tehdä tämän esimerkiksi viidellä ytimekkäällä pointilla. Kerro myös milloin voit aloittaa.
Hakemukseesi voit liittää linkkeinä tai pdf-tiedostoina oleelliseksi katsomiasi lisätietoja. Projektikoordinaattorin lähtöpalkka on 3 200 ja mahdollinen tulokseen perustava palkanosa. FMA Creations Oy:n toimitilat sijaitsevat Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa.
________________________________

LISÄTIETOJA:
Voit tiedustella lisätietoja https://museot.fi/projektikoordinaattoriksi
Ilmoituksen kommenttipalstalla. Huomaathan, että kommenttisi ja vastaukset näkyvät julkisesti kaikille.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
 seppo.honkanen at museot.fi. 
seppo.honkanen at museot.fi
https://museot.fi/projektikoordinaattoriksi

Ilmoitus vanhenee: 3.4.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museokortti-etsii-projektikoordinaattoria-kulttuurimatkailuhankkeen-kaynnistajaksi/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko