[H-verkko] Työpaikkailmoitus: JÄLKI – Yhteiskunnallisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen journaali hakee uutta päätoimittajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Maalis 8 13:55:07 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
JÄLKI – Yhteiskunnallisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen journaali hakee uutta päätoimittajaa
--------------------------------------------
Jälki — Yhteiskunnallisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen journaali on vertaisarvioitu, maksuton ja avoin verkkojulkaisu, joka tarjoaa foorumin yhteiskunnalliselle ja kulttuuriselle eläintutkimukselle ja keskustelulle. Jälki julkaisee alkuperäisten vertaisarvioitujen artikkeleiden lisäksi lektioita, konferenssi- ja seminaariraportteja, arvioita kirjoista, näyttelyistä ja elokuvista, sekä harkinnan mukaan muita puheenvuoroja. Julkaisukielet ovat suomi, englanti ja ruotsi.

Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen eläintutkimus on laaja ja monitieteinen tutkimusala, jonka kattamia teemoja ovat eläimiin liittyvien uskomusten, käsitysten ja asenteiden sosiaalinen, kulttuurinen ja materiaalinen rakentuminen; eläinkysymysten etiikka ja politiikka; eläimiä koskeva oikeudellinen sääntely ja hallinto; eläinten toimijuus eri ympäristöissä; ihmis-eläin-suhteiden filosofiset haasteet tietoteorialle ja ontologialle; ja monet muut ihmisten ja eläinten suhteita jäsentävät käytännölliset ja teoreettiset kysymykset.

Jälkeä julkaisee Yhteiskunnallisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen seura ry (YKES), joka on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura. Jälki toimii Tieteellisten seurain valtuuskunnan avustamana Journal.fi-palvelussa, joka käyttää Open Journal Systems -järjestelmää. Journal.fi: sähköisen alsutan käyttöön saa valtuuskunnalta käyttäjätuen.

Jälki hakee nyt osaavaa ja innostunutta päätoimittajaa kaksivuotiskaudelle syksystä 2019 alkaen.

Toivomme sinulta:

 	Kokemusta tiedejulkaisemisesta kotimaisella ja kansainvälisellä tasolla
 	Vahvaa ja monitieteistä kiinnittymistä yhteiskuntatieteellisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen kenttään
 	Vahvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on myös etu
 	Kiinnostusta kehittää lehteä (esim. verkostoitumisen ja erilaisten tieteellisille lehdille tarjottujen tukipalveluiden kautta)

Tarjoamme sinulle:

 	Mahdollisuuden osallistua tasokkaan kolmikielisen tieteellisen julkaisun kehittämiseen ja ihmistieteellisen eläintutkimuksen kehitykseen tieteenalana
 	Toimitussihteerin ja toimitusneuvoston aktiivisen tuen toimitustyössä
 	Mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi esim. kurssien ja koulutusten kautta
 	Perehdytyksen lehden toimintaan
 	Maltillisen vuosipalkkion

Lisätietoja tehtävänkuvasta voi kysyä väistyvältä päätoimittajalta Outi Ratamäeltä (outi.ratamaki(a)uef.fi) ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista seuran puheenjohtajalta Heta Lähdesmäeltä (hailah(a)utu.fi). Lähetä hakemuksesi ja Tutkimuseettisen neuvottelukunnan mallin mukainen tutkijan ansioluettelo (https://www.tenk.fi/fi/tutkijan-ansioluettelomalli) Heta Lähdesmäelle 22.3.2019 mennessä. Päätoimittajan valinnasta päättää Yhteiskuntatieteellisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen seuran hallitus 8.4.2019 mennessä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Heta Lähdesmäki
hailah at utu.fi
https://elaintutkimus.wordpress.com/

Ilmoitus vanhenee: 23.3.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/jalki-yhteiskunnallisen-ja-kulttuurisen-elaintutkimuksen-journaali-hakee-uutta-paatoimittajaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko