[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museoamanuenssi Keravalle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Heinä 16 08:59:26 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museoamanuenssi Keravalle
--------------------------------------------
Keravan kaupunki hakee innokkaita osaajia palveluidensa kehittämiseen. Etsimme nyt Keravan museopalveluista vastaavaan dynaamiseen joukkoomme museoamanuenssia 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan alkavaan vakituiseen työsuhteeseen.

Tätä tulet meille tekemään
Työssäsi vastaat Keravan museon kokoelmien hoidosta ja aineiston välittämisestä yleisölle näyttelyiden, opastusten ja julkaisuiden avulla. Lisäksi vastaat Heikkilän kotiseutumuseon toiminnasta museopalvelujohtajan ja kokoelmaintendentin alaisuudessa. Työ sisältää myös digitaalisten palvelujen tuottamista Keski-Uudenmaan museokonsortion Collecte-tietokantaan, nykydokumentointihankkeiden toteutusta sekä osallistumista konsortion projekteihin ja TAKO-yhteistyöhön.

Näin onnistut tehtävässä
Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa museoaineissa, museologian opintoja tai museoalan kokemusta sekä järjestelmä- ja kokoelmatyön osaamista. Vahva kulttuurihistorian ja taideteollisten aineistojen tuntemus, itsenäinen työskentelyote ja hyvät projektin johtamistaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Olet rohkea ja idearikas osaaja, joka paneutuu työhön suurella sydämellä, ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja pystyy tarvittaessa ohjaamaan myös vapaaehtoisten työtä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle
Teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Yhteisöllisyys, osallistaminen ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit näyttää taitosi ja oppia uutta. Tule mukaan rakentamaan uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja yhdessä kollegojen ja esimiestesi kanssa.

Kiinnostuitko?
Liity joukkoomme jättämällä hakemuksesi Kuntarekryn kautta osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-214633/. Hakuaika päättyy su 11.8.2019 klo 23.00. Valinta pyritään tekemään elokuun aikana. Koeajan pituus on 6 kk.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Arja Elovirta, puh. 040 318 3434, ma 22.7. klo 9-12, ti 23.7. klo 9-12 ja pe 26.7., klo 13-16.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Arja Elovirta
sinkka at kerava.fi
040 318 3434
http://www.sinkka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 11.8.2019 klo 23:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museoamanuenssi-keravalle/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko