[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Harjoittelija arkistointiavustajan tehtäviin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Tammi 29 12:29:53 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Harjoittelija arkistointiavustajan tehtäviin
--------------------------------------------
Hämeenlinnan kaupungin ikäihmisten palveluissa on haettavana harjoittelijan (arkistointiavustaja) määräaikainen tehtävä arkistoalan opiskelijalle. Harjoittelun kesto on 3 kk.

Harjoittelijan tehtävänä on tehostetun palveluasumisen yksiköiden arkiston ajan tasalle saattaminen, lähinnä potilasasiakirjojen tulostaminen Effica-potilastietojärjestelmästä, aineiston järjestäminen, luettelointi ja arkistoiminen ohjeiden mukaisesti. Harjoittelu voi sisältää myös muita tiedonhallinnan tehtäviä.

Hakijalle katsotaan eduksi hyvä tietotekninen osaaminen, vuorovaikutustaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tehostetun palveluasumisen yksiköt sijaitsevat koko Hämeenlinnan alueella, jonka vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Kilometrikorvaukset maksamme KVTES:n mukaisesti.

Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin. Harjoittelun ohjaajana toimii tiedonhallintapäällikkö. Lisäksi yksikön esimies ja palvelusihteeri ohjaavat käytännön työtä yksiköissä.

Mikäli harjoittelu on palkallinen, edellytämme, että opiskelijalla on oppilaitoksen myöntämä harjoitteluapuraha. Tällöin harjoitteluajalta maksettava palkka on 1392 euroa/kk.

Harjoittelijalla tarkoitetaan opiskelijaa, joka tulee kaupungin palvelukseen suorittamaan opintoihinsa kuuluvaa työharjoittelua.

Lisätiedot: palvelusihteeri Pirjo Saariaho p 03 621 2529 tai tiedonhallintapäällikkö Tuovi Piirainen p. 03 621 2646
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pirjo Saariaho
pirjo.saariaho at hameenlinna.fi
03 6212529


Ilmoitus vanhenee: 17.2.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/harjoittelija-arkistointiavustajan-tehtaviin-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko