[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektipäällikkö: Vesivoiman kulttuuriperintö -hanke

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Helmi 15 11:11:09 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektipäällikkö: Vesivoiman kulttuuriperintö -hanke
--------------------------------------------
Pohjois-Pohjanmaan liitto etsii PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kolmivuotiseen Vesivoiman kulttuuriperintö -hankkeeseen
Interreg V Pohjoinen -ohjelmasta rahoitettava hanke toteutetaan pohjoispohjalaisten, kainuulaisten ja norrbottenilaisten toimijoiden yhteistyönä 1.1.2019?31.12.2021. Hanke tukee Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaliittojen aloitetta liittää Oulujoen vesistön voimalaitosarkkitehtuuri osaksi maailmanperintökohteiden Suomen kansallista aieluetteloa.

Hankkeessa suunnitellaan inventointi- ja mittauskonsepti, jota testataan Oulujoen vesistön ja Luulajajoen voimalaitosten ja niiden yhdyskuntien rakennushistoriallisten ja arkkitehtonisten arvojen päivitysinventoinneissa. Hankkeessa laaditaan myös toimintamalli valtakunnallisesti arvokkaiden voimalaitosalueiden suojelukysymysten sujuvaan ratkaisemiseen ja suosituksia voimalaitosten kunnossapitoon ja korjausten suunnitteluun. Hankkeessa edistetään yhteisöllisyyttä, vesivoima-arkkitehtuurin medianäkyvyyttä ja matkailua. Lisätietoja osoitteesta https://www.pohjois-pohjanmaa.fi/vekuvaku

Projektipäällikkö vastaa rajan ylittävän kokonaisuuden koordinoinnista, osatehtävien valmistelusta ja projektihallinnosta. Tehtäviin kuuluu Suomen puolella toteutettavan 16 voimalaitoksen ja 11 erikokoisen asuinalueen inventoinnin suunnittelu, johtaminen ja raportointi sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, modernin rakennusperinnön tuntemusta ja inventointikokemusta. Tehtävässä korostuvat yhteistyökyky, viestintätaidot sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen toimiva peruskielitaito. Arvostamme kokemusta arkkitehtuurin tutkimuksesta ja hanketoiminnasta.

Pohjois-Pohjanmaan liiton palkkausjärjestelmän mukainen tehtäväkohtainen palkka on 3794 ?/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella maksettavaa kokemuslisää. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:a.

Tehtävä tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen.

Kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa 28.2.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pohjois-Pohjanmaan liitto, Sepänkatu 20, 90100 Oulu tai sähköpostilla kirjaamo at pohjois-pohjanmaa.fi. Kuoreen tai otsikkokenttään viite projektipäällikkö.

Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon paikkaa täytettäessä.

 

Lisätiedot:

vs. suunnittelujohtaja Ilpo Tapaninen, p. 050 3017546, ilpo.tapaninen at pohjois-pohjanmaa.fi ja maakunta-arkkitehti Kirsti Reskalenko, p. 040 6854030, kirsti.reskalenko at pohjois-pohjanmaa.fi.

Kirsti Reskalenko

Maakunta-arkkitehti, TkT, arkkitehti SAFA

Pohjois-Pohjanmaan liitto

Sepänkatu 20, 90100 OULU

Puhelin 040 685 4030 Telefax 08 311 3577
--------------------------------------------
Lisätietoja:
kirsti.reskalenko at pohjois-pohjanmaa.fi
kirsti.reskalenko at pohjois-pohjanmaa.fi
https://www.pohjois-pohjanmaa.fi/vekuvaku

Ilmoitus vanhenee: 28.2.2019 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektipaallikko-vesivoiman-kulttuuriperinto-hanke/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko