[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Asiamiehen määräaikainen toimi, Suomen Rooman instituutin säätiö, toimipaikka Suomi

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Helmi 15 11:00:14 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Asiamiehen määräaikainen toimi, Suomen Rooman instituutin säätiö, toimipaikka Suomi
--------------------------------------------
ASIAMIEHEN TOIMI, hakemusten deadline 15.3.2019 klo 16.00

SÄÄTIÖSSÄ INSTITUTUM ROMANUM FINLANDIAE SR.

Säätiö Institutum Romanum Finlandiae sr. on perustettu vuonna 1938 ylläpitämään suomalaista tieteellistä instituuttia Roomassa. Suomen Rooman-instituutti aloitti toimintansa vuonna 1954 renessanssihuvila Villa Lantessa. Suomessa toimivan säätiön tehtävänä on taata instituutin toimintaedellytykset ja valvoa sen varsinaisen tehtävän toteutumista.

Säätiö julistaa haettavaksi Suomessa hoidettavan asiamiehen toimen. Toimi täytetään ajalle 1.5.2019-31.12. 2022 Villa Lanteen tulossa olevan remontin valmistelun ja toteuttamisen vuoksi määräaikaisena. Tehtävä on kokoaikainen, jollei asianomaisen kanssa erikseen sovita toisin.

Asiamiehen tehtävänä on hoitaa säätiön ja Suomen Rooman-instituutin taloushallintoon kuuluvia asioita Suomessa. Asiamies toimii säätiön hallituksen esittelijänä ja sihteerinä sekä valtuuskunnan sihteerinä. Hän huolehtii hallituksen ja valtuuskunnan päätösten toimeenpanemisesta, koordinoi säätiön hallituksen, valtuuskunnan ja instituutin välistä toimintaa sekä ylläpitää yhteyksiä sidosryhmiin erityisesti kotimaassa. Asiamiehen tehtäviin kuuluu yhteydenpito UM:n ja OKM:n kanssa ja erityistehtävät yhteydenpidossa erityisesti peruskorjauksen aikana.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemuksen yhteydessä myös palkkatoivomuksensa.

Hakijalta edellytetään vähintään ylempää korkeakoulututkintoa pääsääntöisesti jollakin instituutin keskeisellä tutkimusalalla, kuten arkeologia, historia, klassillinen filologia ja taidehistoria. Hyvä kokemus taloushallinnosta, hyvät yhteistyötaidot sekä instituutin toiminnan tuntemus ovat oleellisia työtehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Työ edellyttää hyvää kotimaisten kielten suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Italian kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa säätiön hallituksen puheenjohtaja, dosentti Katariina Mustakallio (Mustakallio at irfrome.org, p. 050 5270586). Hakemukset on toimitettava 15.3.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse mieluiten yhtenä pdf:nä puheenjohtajalle.

Lisätietoja säätiöstä ja Suomen Rooman-instituutista: www.irfrome.org.http://irfrome.org/asiamiehen-toimi-saatiossa-institutum-romanum-finlandiae-sr/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Katariina Mustakallio
Mustakallio at irfrome.org
+358505270586
www.irfrome.org.http://irfrome.org/asiamiehen-toimi-saatiossa-institutum-romanum-finlandiae-sr/

Ilmoitus vanhenee: 15.3.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/asiamiehen-maaraaikainen-toimi-suomen-rooman-instituutin-saatio-toimipaikka-suomi/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko