[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Saamelaismuseo Siida hakee projektipäällikköä ajalle 22.1.2020–30.9.2022

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Joulu 20 12:52:45 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Saamelaismuseo Siida hakee projektipäällikköä ajalle 22.1.2020–30.9.2022
--------------------------------------------
Muittut, muitalusat – the Story of The Sámi by Sámi -hankkeeseen (Interreg). Hanke liittyy Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidan  perusnäyttelyjen uudistamiseen. Projektipäällikkö osallistuu näyttelyhankkeen toteuttamiseen hankkeen osalta.

Etsimme innostunutta ja vastuullista projektipäällikköä, jolla on itsenäinen työote, kyky suunnitella ja toteuttaa hanketta yhdessä hankkeen vastuullisen johtajan, asiantuntijoiden, projektityöntekijöiden sekä muiden hankkeessa työskentelevien tahojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluu projektin toimenpiteiden koordinointi,  projektihallinto kuten maksatushakemukset ja raportointi rahoittajalle, hankeviestintä ja ohjausryhmän kokousten järjestäminen.

Projektipäällikön kelpoisuusvaatimuksina on ylempi korkeakoulututkinto, tarvittava kielitaito ja hanketyökokemus. Arvostamme hyvää organisointikykyä, aloitteellisuutta sekä viestintä- ja kulttuuriosaamista. Saamen kielen taito ja saamelaiskulttuurin tuntemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön.

Palkka määräytyy Saamelaismuseon palkkajärjestelmän mukaan. Työsuhde on määräaikainen. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Asunto löytyy tarvittaessa.

Projektipäällikkö palkataan, mikäli hanke saa EU-rahoituksen. Työsuhteen aloitus myös rahoituksen varmistuttua.

Hakuaikaa jatkettu!

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 6.1.2020 klo 16.15 mennessä osoitteeseen: Rekrytointi, Saamelaismuseo Siida, Inarintie 46, 99870 Inari tai sähköpostilla sari.valkonen at samimuseum.fi

Tiedustelut: Museonjohtaja Sari Valkonen, sari.valkonen at samimuseum.fi, 040 767 1052
--------------------------------------------
Lisätietoja:
sari.valkonen at samimuseum.fi


Ilmoitus vanhenee: 6.1.2020 klo 16:15

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/saamelaismuseo-siida-hakee-projektipaallikkoa-ajalle-22-1-2020-30-9-2022/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko