[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan museonjohtajan sijaista

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 18 10:43:24 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan museonjohtajan sijaista
--------------------------------------------
Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin sekä majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Museon omistaa Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö sr. Museon tavoitteena on yhdistää ruoka- ja juomakulttuurista kiinnostunut yleisö ja alan ammattilaiset ja muodostaa ruoka- ja juomakulttuurin luotettavin ja kiinnostavin foorumi.

Haemme aktiiviseen ja asiantuntevaan joukkoomme museonjohtajan opintovapaan sijaista – oletko se sinä?

Museonjohtajan sijainen

Museonjohtaja vastaa Hotelli- ja ravintolamuseon taloudesta ja hallinnosta, asiantuntijatiimin johtamisesta, toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä, sidosryhmätoiminnasta sekä toimii säätiön asiamiehenä. Yhdessä muun henkilökunnan kanssa museonjohtaja osallistuu myös näyttely- ja tapahtumatuotantoon sekä viestintään ja markkinointiin. Lisäksi museonjohtaja on mukana kehittämässä kulttuurikeskus Kaapelitehtaan palveluita yhdessä kahden muun Kaapelilla toimivan museon kanssa.

Sijaiselta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta museoalalta, käytännössä osoitettuja johtamistaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta, yritysyhteistyöstä ja verkostoitumisesta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, näkemyksellisyyttä sekä kykyä mukautua pienen museon vaihteleviin työtehtäviin. Monipuolinen kielitaito ja kiinnostus ruoka- ja juomakulttuuria kohtaan katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja sijoittuu ajanjaksolle 1.3.2020–28.2.2021 (tai sopimuksen mukaan). Pääasialliset työskentelytilat: Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Anni Pelkonen (p. 044 7474107) pe 20.12.2019 ja 3.1.2020 klo 9–11 sekä ti 7.1.2020 klo 13–15. Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse viimeistään 12.1.2020 osoitteeseen anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi. Viestin otsikoksi: ”Hakemus museonjohtajan sijaiseksi”.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään Helsingissä viikoilla 3 ja 4.

Lisätietoa museosta:

https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/museosta/taustaa/  

FB: @hotellijaravintolamuseo

IG: @museumbites
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anni Pelkonen
anni.pelkonen at hotellijaravintolamuseo.fi
044 7474 107


Ilmoitus vanhenee: 12.1.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/hotelli-ja-ravintolamuseoon-haetaan-museonjohtajan-sijaista/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko