[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museotoimenjohtaja Nelimarkka-museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 18 10:34:57 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museotoimenjohtaja Nelimarkka-museoon
--------------------------------------------
Alajärven sivistyspalvelut julistaa haettavaksi

MUSEOTOIMENJOHTAJAN viran 1.3.2020 alkaen

Alajärven kaupungissa toimiva Nelimarkka-museo Etelä-Pohjanmaan alueellinen vastuumuseo kuuluu Alajärven sivistyslautakunnan alaisuuteen. Nelimarkka-museoon kuuluu aktiivinen kansainvälinen Nelimarkka-residenssi ja suojelukohde Eero Nelimarkan huvila.

Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön sekä monipuolisia yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja halua työskennellä pitkäjänteisesti yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi aitoa kiinnostusta kehittää museotointa uuden museolain hengen mukaisesti.

Hakijalta toivotaan hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa, oman auton käyttö- mahdollisuutta sekä joustavuutta ja valmiutta viikonlopputyöhön.

Kelpoisuus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys museon toimialaan ja tehtäviin sekä museologian perusopinnot.Palkkaus KVTES:n mukaan. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus tulee jättää 17.1.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja:

sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto p. 044 2970 228, esa.kaunisto at alajarvi.fi
museotoimenjohtaja Maria Lampinen p. 044 2970 489, maria.lampinen at alajarvi.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Esa Kaunisto
esa.kaunisto at alajarvi.fi


Ilmoitus vanhenee: 17.1.2020 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museotoimenjohtaja-nelimarkka-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko