[H-verkko] Konferenssit ja seminaarit: Suomen maatalousmuseon Ruokaseminaari ja Ruokamuseon avajaiset

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Elo 23 14:20:19 EEST 2019


Agricolan tapahtumakalenteriin on lähetetty uusi tapahtuma:
--------------------------------------------
Suomen maatalousmuseon Ruokaseminaari ja Ruokamuseon avajaiset

17.9.2019 klo 14:00 -  klo 16:30 Suomen maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=Vanhankirkontie+383%2C+32200+Loimaa%2C+Suomi
--------------------------------------------
TERVETULOA Suomen maatalousmuseo Saran RUOKASEMINAARIIN ti 17.9.2019 klo 14.00–16.30

Tule keskustelemaan ruuan alkuperästä ja kotimaisuudesta! Mikä merkitys kotimaisella ruoalla ja ruoantuotannolla on vuonna 2019? Miten kuluttajat suhtautuvat kotimaiseen ruokaan ja mikä rooli paikalla on kuluttajien ruokavalinnoissa? Entä kuinka paljon kuluttajien tulisi saada tietää ruuan alkuperästä ja ovatko erilaiset pakkausmerkinnät paras ratkaisu tiedon välittämiseen?

Ruokaseminaari juhlistaa Sarka-museon Ruokamuseon ja Kotimaista, kotimaasta -näyttelyn avajaisia.

Ohjelma
14.00 Seminaarin avaus: Sami Louekari, museojohtaja, Suomen maatalousmuseo Sarka

14.10 Anni-Mari Syväniemi, toiminnanjohtaja, Ruokatieto: Hyvää Suomesta – kautta aikojen

14.40 Marleena Tanhuanpää, johtaja, Elintarviketeollisuusliitto: Menestyvä elintarvikeala – hyvinvointia Suomelle

15.10 Tauko

15.20 Johanna Mattila, projektipäällikkö, Turun yliopiston Brahea-keskus: Suomalaiset arvostavat kotimaista ruokaa ja aitoja makuja

15.50 Satu Raussi, johtava asiantuntija, Eläinten hyvinvointikeskus, Luonnonvarakeskus: Tarvitaanko suomalaiselle eläintuotannolle hyvinvointimerkintää?

16.20 Seminaari päättyy

16.30 alkaen Puurobaari ja Ruokamuseon Kotimaista, Kotimaasta -näyttelyn avajaiset

***

Seminaari ja avajaiset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Kutsua saa mielellään levittää eteenpäin!

Suomen maatalousmuseo Sarka on nyt myös ruokamuseo! Sarka tarjoaa tapahtumia, näyttelyitä, tietoiskuja, opastuksia ja työpajoja, joissa pääsee pohtimaan, maistamaan, kokeilemaan ja muistelemaan ruokaa ja ruoantuotantoa. Ruokamuseossa selviää, mitä ennen syötiin sekä ruuan matka pellolta pöytään ennen, nyt ja huomenna. Ruokamuseo kannustaa pohtimaan ruokavalintoja ja niiden vaikutuksia.

Lisätietoja
https://www.sarka.fi/muuta/ruokamuseo/


--------------------------------------------


Lisätietoja:
Laika Nevalainen
laika.nevalainen at sarka.fi
+358504108402
https://www.facebook.com/events/2389630708025455/

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/event/suomen-maatalousmuseon-ruokaseminaari-ja-ruokamuseon-avajaiset/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko