[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelypäällikkö Musiikkimuseo Fameen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Elo 13 12:12:06 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelypäällikkö Musiikkimuseo Fameen
--------------------------------------------
Musiikkimuseo Fame avataan syksyllä 2019 osana Pasilan uutta kauppa- ja elämyskeskus Triplaa. Museo esittelee musiikin moninaisia rooleja Suomen omakuvan rakentumisessa 1890-luvulta nykyaikaan rinnastaen ennakkoluulottomasti kaiken tyylistä musiikkia. Museon sydän on Suomen musiikin kunniagalleria. Yritysmuotoisen museon toimintakonsepti on uudenlainen. Kompaktit näyttelyt ovat suurelta osin digitaalisia ja teknologiavetoisia. Omia kokoelmia ei kerätä, mutta museo tekee yhteistyötä Kansallismuseon, Musiikkiarkiston ja muiden tahojen kanssa.

Musiikkimuseo Fame hakee näyttelypäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Näyttelypäällikön tehtäviin kuuluu Musiikkimuseon sisältöjen ylläpito ja kehittäminen, muun muassa vuotuisen kunniagallerianäyttelyn tuottaminen, vaihtuvien näyttelyiden suunnittelu ja toteutus yhteistyökumppanien kanssa sekä näyttelysisältöihin liittyvien tapahtumien suunnittelu ja tuotanto. Työhön kuuluu paljon esineiden, kuvien ja AV-materiaalin etsimistä, hankkimista ja lainaamista eri tahoilta, käyttöluvista ja sopimuksista huolehtimista sekä aineistojen käytön raportointia.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa museoaineissa sekä museologian perusopintoja sekä kokemusta näyttelyiden ja muiden museosisältöjen tuottamisesta ja projektinhallinnasta. Työ vaatii sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua, hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja stressinsietoa. Musiikin ja musiikkiaineistojen tuntemus, kaupallinen koulutus ja kokemus, tapahtumatuotanto-osaaminen, monipuolinen kielitaito sekä kokemus digitaalisista sisältöalustoista katsotaan eduksi.

Musiikkimuseossa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta. Työssä on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa tiistaihin 20.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.ilmolahti at fmhof.fi. Sähköpostiviestin otsikkokenttään merkitään "Näyttelypäällikkö". Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja tehtävästä antaa määräaikainen sisältöjohtaja Jere Jäppinen. 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jere Jäppinen
jere.jappinen at hel.fi
050 325 5440


Ilmoitus vanhenee: 21.8.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelypaallikko-musiikkimuseo-fameen/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko