[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kirjoittajia MuseoPro-verkkojulkaisuun

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Elo 12 12:19:34 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kirjoittajia MuseoPro-verkkojulkaisuun
--------------------------------------------
Museoliitto käynnistää syksyn aikana uuden museoammattilaisille suunnatun verkkojulkaisun MuseoPron. Julkaisu avataan Museoliiton Tietopäivässä 12.12.2019 ja sen jälkeen julkaisua päivitetään säännöllisesti.

MuseoPro on Suomen kaikkien museoissa työskentelevien äänenkannattaja, joka tarjoaa tuoreita näkökulmia museokenttään, museotyöhön, alan kansainväliseen toimintaan sekä museoiden edunvalvontaan. Juttutyypit vaihtelevat lyhyistä museouutisista laajoihin artikkeleihin. Lisätietoja julkaisusta on koottu Museoliiton verkkosivuille.

Tällä hetkellä kokoamme lehden toimitustyöstä kiinnostuneiden joukkoa. MuseoPron kirjoittajat ovat ensisijaisesti museoammattilaisia, jotka kirjoittavat omasta erikoisalastaan muissa museoissa työskenteleville kollegoille. Toivomme kirjoittajiksi erilaisissa tehtävissä ja museoissa työskenteleviä, alan tutkijoita ja opiskelijoita sekä muita museoalalla toimivia. Toivomme kirjoittajilta jonkin verran aiempaa kokemusta journalistisesta kirjoittamisesta, mutta se ei ole edellytys MuseoProhon kirjoittamiselle.

Lisäksi etsimme museo- ja kulttuurialaa tuntevia freelance-toimittajia, jotka voivat tarvittaessa tarttua MuseoPron toimituksen ehdottaman juttuaiheeseen. Juttujen näkökulmaa ja esimerkiksi mahdollisia haastateltavia ideoidaan yhdessä MuseoPron toimituksen kanssa.

Kirjoitus- ja kuvapalkkioista sekä aikatauluista sovitaan erikseen jokaisen julkaistavan jutun yhteydessä. Tekstien editoinnista vastaa MuseoPron toimitus.

Kiinnostuitko?

Lähetä lyhyt esittely osoitteeseen tuuli.rajavuori at museoliitto.fi.

Kerrothan viestissäsi hiukan taustasi (mahdollinen museotyöpaikka, erikoistumisala tai erityiset kiinnostuksen kohteet museoissa) sekä aiemmasta MuseoProlle olennaisesta kirjoittamiskokemuksesta. Viestiin voi mielellään kirjoittaa alustavia juttuaiheita, jos mielessäsi on teemoja, joista haluaisit kirjoittaa MuseoProhon.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tuuli Rajavuori
tuuli.rajavuori at museoliitto.fi
044 4300 710
https://www.museoliitto.fi/museopro

Ilmoitus vanhenee: 31.12.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kirjoittajia-museopro-verkkojulkaisuun/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko