[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tuusulan museo hakee kahta museoassistenttia

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Elo 7 08:55:19 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tuusulan museo hakee kahta museoassistenttia
--------------------------------------------
Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan museo vastaa Halosenniemen, Taiteilijakoti Erkkolan, Aleksis Kiven kuolinmökin ja Klaavolan talon toiminnasta ja avoinnapidosta. Museorakennusten lisäksi Tuusulan museolla on laajat taide- ja kulttuurihistorialliset kokoelmat. Ne ovat lähtökohta niin paikallisen kuin kansallisen kulttuurin esittelylle näyttely-, opetus- ja tapahtumatoiminnassa.

Haemme Tuusulan kunnan museo- ja kulttuuripalveluihin

 2 MUSEOASSISTENTTIA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Museoassistenttien pääasiallisiin tehtäviin kuuluu toimia opas-, valvonta- ja asiakaspalvelutehtävissä Tuusulan museokohteissa, erityisesti Halosenniemessä ja taiteilijakoti Erkkolassa. Lisäksi työnkuva sisältää muita asiakaspalvelu- ja museotehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on museoalalle soveltuva korkeakoulututkinto ja vahva kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta museotyöstä, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa, organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyötaitoja. Kokemus museokaupan hoitamisesta tai tiedotustyöstä sekä taidehistorian tuntemuksesta on eduksi. Työ on kokopäiväistä ja siihen sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus ja työsuhteiden muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen, p. 040 314 3456 tai sp ulla.kinnunen at tuusula.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 19.8.2019 klo 16 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat

Hakuaika alkaa: 01.08.2019 13:00 Hakuaika päättyy: 19.08.2019 16:00
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ulla Kinnunen
ulla.kinnunen at tuusula.fi
040 314 3456
https://www.tuusula.fi/tyopaikat

Ilmoitus vanhenee: 19.8.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tuusulan-museo-hakee-kahta-museoassistenttia/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko