[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museoassistentti Järvenpään taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Elo 2 08:49:23 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museoassistentti Järvenpään taidemuseoon
--------------------------------------------
Museoassistentti

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme kaupunkilaisille sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, itseohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haemme kulttuuri- ja tapahtumapalveluihin
MUSEOASSISTENTTIA
ajalle 1.10.2019–30.8.2020.

Haluatko päästä toteuttamaan omia ideoitasi ja tarttumaan nopeasti toimeen? Onko intohimosi houkutella ihmisiä museoon? Oletko rohkea ja kehitysorientoitunut sekä ideointikykyinen museoihminen? Haemme sijaista vakituisen museoassistenttimme vanhempainvapaan ajalle dynaamiseen ja kultaiseen tiimiimme.

Järvenpään taidemuseon kokoelmat koostuvat kahden kansallisesti merkittävän taiteilijan, Venny Soldan-Brofeldtin (1863–1945) ja Eero Järnefeltin (1863–1937) tuotannosta. Järvenpään taidemuseo on avoinna kesäkaudella ti–su klo 11–18 ja talvella ke–su klo 10–17. Aholassa on esillä näyttely Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin tuotannosta ja perheen elämästä vuosisadan vaihteessa. Näyttely on avoinna touko–syyskuussa ti–su klo 11–18. Eero Järnefeltin ateljeekoti Suviranta on avoinna tilauksesta touko–syyskuussa ti, ke ja to klo 11–15.

Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja kykyä priorisoida omaa työskentelyäsi. Arvostamme opas-, museo- ja kassatyökokemusta sekä asiakasystävällisyyttä. Lisäksi osaaminen taidekasvatuksen, digitaalisen sisällöntuotannon, markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa sekä hyvä kieli- ja ict-taito katsotaan eduksi.

Museoassistentin tehtäviin kuuluvat museopalveluiden kohteiden avoinnapito aukioloaikojen mukaisesti, tilojen valvonta, asiakaspalvelu ja näyttelyopastukset sekä yhteistyössä pedagogisen toiminnan suunnittelu ja toteutus. Hän toimii myös koulujen kulttuuripolun vastaavana yhteyshenkilönä. Museoassistentti vastaa museokaupasta ja osallistuu avustavien toimistotehtävien hoitoon, luettelointitehtäviin, kuvaamistehtäviin ja näyttelyvaihtoihin. Tehtävä sisältää myös erilaisten tilaisuuksien järjestelyjä ja markkinointia.

Lisätietoja antaa museopalveluiden päällikkö Hanna Nikander, puh. 040 315 2587, hanna.nikander at jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 15.08.2019 klo 15. Suunnitellut haastattelut järjestetään viikolla 36 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusehdot
Hakijalta edellytetään soveltuvaa AMK tai yliopistotason tutkintoa sekä taide- ja kulttuurihistorian tuntemusta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Palvelussuhteen ehdot
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on viisi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Nikander
hanna.nikander at jarvenpaa.fi
040 315 2587


Ilmoitus vanhenee: 15.8.2019 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museoassistentti-jarvenpaan-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko