[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suomen kirjainstituutin säätö etsii Asiakaspalveluvastaavaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Syys 24 11:07:24 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suomen kirjainstituutin säätö etsii Asiakaspalveluvastaavaa
--------------------------------------------
Suomen kirjainstituutin säätiön kotipaikka on Suomen kirjapääkaupunki Sastamala. Säätiön alla toimii kolme yksikköä, jotka sijaitsevat Kirjakorttelissa: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Tiivis työporukkamme tekee tärkeää kulttuuri- ja kirjallisuuskasvatustyötä paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Suomen kirjainstituutin säätö etsii Asiakaspalveluvastaavaa

Etsimme joukkoomme asiakastyöstä nauttivaa ja museokentän tuntevaa asiakaspalveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalveluvastaava huolehtii asiakaspalveluyksiköstä ja sen liiketoiminnasta. Hän kehittää yleisöpalveluja yhdessä museolehtorin kanssa. Asiakaspalveluvastaava huolehtii yleisötilojen turvallisuudesta, saavutettavuudesta ja tekniikasta. Hän osallistuu yleisötyön suunnitteluun ja toteutukseen sekä kehittää museoita matkailukohteena.  Asiakaspalveluvastaava toimii asiakaspalveluhenkilöstön esimiehenä.

Työ edellyttää kaupallisen alan tai muuta sopivaa tutkintoa, vankkaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, museoalan tuntemusta, taloushallinto-osaamista, esimieskokemusta, organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, markkinointi- ja viestintäosaamista, kielitaitoa sekä kiinnostusta kehittää museopalveluja. Toivomme työntekijältä itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä visuaalista silmää. Sinulla on vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2019 lähtien. Peruspalkka on 2 300 €/kk. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyötä.  Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoa tehtävästä antaa museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi sähköpostitse (marja.hanninen-tolvi at pukstaavi.fi) tai puhelimitse ti 25.9. klo 9-10 ja ti 2.10. klo 12-13  (p. 050 313 1414).

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitetaan museonjohtajalle 10.10.2018 mennessä joko postitse Marja Hänninen-Tolvi, Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona marja.hanninen-tolvi at pukstaavi.fi. Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa.

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Marja Hänninen-Tolvi
marja.hanninen-tolvi at pukstaavi.fi
050 313 1414
http://www.pukstaavi.fi/

Ilmoitus vanhenee: 11.10.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=33841
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko