[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Määräaikainen tutkija Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelmatiimiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
La Marras 13 15:32:43 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Määräaikainen tutkija Helsingin kaupunginmuseon kuvakokoelmatiimiin
--------------------------------------------
ETSIMME MÄÄRÄAIKAISTA TUTKIJAA HELSINGIN KAUPUNGINMUSEON KUVAKOKOELMATIIMIIN

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistykseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Kulttuuripalvelukokonaisuus vastaa kaupungin kulttuuripolitiikasta sekä kirjasto-, kulttuuri-, orkesteri-, museo- ja taidemuseotoiminnasta.

Helsingin kaupunginmuseo dokumentoi elämää Helsingissä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kattavat, hyvin dokumentoidut ja asiantuntevasti hoidetut kokoelmat ovat kaupunginmuseon toiminnan perusta. Kokoelmiin kuuluu noin 500 000 arkistotallennetta ja esinettä, yli miljoona valokuvaa ja noin 6 000 taideteosta.

Haemme kuvakokoelmatiimiin määräaikaista TUTKIJAA 6 kk:ksi ajalle 26.11.2018?25.5.2019. Tutkijan ensisijaiset työtehtävät ovat kuvakokoelmien luettelointia, valokuviin liittyvää asiantuntijatyötä ja erityisesti vapaaehtoistoiminnan ja osallistavien työskentelytapojen kehittämistä. Tutkija osallistuu asiakaspalveluun sekä näyttelyiden ja tapahtumien sisällöntuotantoon.

Tehtävän pätevyysvaatimus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä 6 kk:n työkokemus kuva-arkistotyöstä tai kulttuurihistoriallisen museon valokuvakokoelmasta. Lisäksi edellytämme kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelemisestä sekä osallistavista työskentelytavoista. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on myös tärkeää.

Toimen tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 870,83 ?/kk. Lisäksi palkassa huomioidaan mahdolliset kokemuslisät. Työaika on 36 h 45 min/viikko. Sijaisuus alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Tutkijan työpiste sijaitsee kaupunginmuseon toimipisteessä Aleksanterinkadulla.

Hakemukset on jätettävä 29.10.2018 klo 15.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.erekryhelsinki.fi<https://www.erekryhelsinki.fi/>. Työavain 49-245-18 ohjaa suoraan hakemukseen. Tarvittaessa paperihakemuksen voi lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunginmuseo, Minna Sarantola-Weiss, PL 17401, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen merkintä  ?tutkija?. Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: tutkimuspäällikkö Minna Sarantola-Weiss, s-posti minna.sarantola-weiss at hel.fi

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Minna Sarantola-Weiss
minna.sarantola-weiss at hel.fi
https://www.erekryhelsinki.fi

Ilmoitus vanhenee: 29.10.2018 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=35435
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko