[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museonjohtaja Suomen käsityön museoon Jyväskylään

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Loka 16 13:18:30 EET 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museonjohtaja Suomen käsityön museoon Jyväskylään
--------------------------------------------
Museonjohtaja Suomen käsityön museoon Jyväskylään

Suomen käsityön museo toimii valtakunnallisena erikoismuseona suomalaisen käsityökulttuurin, käsityön perinteen sekä tiedon ja taidon säilyttäjänä sekä välittäjänä. Museo edistää käsityön arvostusta ja tukee käsityöläisyyttä ammattina ja harrastuksena sekä kannustaa luovan alan yrittäjyyteen. Suomen käsityön museo ja siihen kuuluvat Suomen kansallispukukeskus ja Konservointikeskus muodostavat asiantuntevasti hoidetun kokonaisuuden, jonka palvelut ovat kaikkien saatavilla. Museo toimii Jyväskylässä.

Nyt haemme mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen kokonaisuuteen

MUSEONJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.3.2019 alkaen.

Oletko luontainen verkostojen kutoja, talousasioiden taitava takoja ja henkilöstöjohtamisen mestari? Rahoitushakemusten silmukoiden luominen sujuu ja tarvittaessa veistelet toimintaan uusia muotoja yhteistyötä unohtamatta. Tule museonjohtajaksi Suomen käsityön museoon!

Työllistämme noin 20 henkilöä ja museonjohtajana tehtävänäsi on huolehtia valtakunnallisen erikoismuseon henkilöstöjohtamisesta, taloudesta ja rahoituksesta. Vastaat museon näyttelyohjelmien pitkäjänteisestä suunnittelusta, kokoelmista ja niiden hallinnasta sekä ja sidosryhmätoiminnasta. Ohjaat museon kehittämistä ja koulutusta. Suomen käsityön museo on yksi Jyväskylän kaupungin museopalvelujen kolmesta museosta. Jyväskylän kaupungilla on laaja uusien esimiesten perehdytysohjelma, joka räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys Suomen käsityön museon toimialaan ja tehtäviin. Museonjohtajana toimit museon edustajana erilaisissa verkostoissa ja tilaisuuksissa, joten esiintyminen ja verkostoituminen sekä suomen että englannin kielellä on sinulle luontevaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Virassa aloitus 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Suomen käsityön museo - Sisältää elämyksiä!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä museotoimen johtaja Heli-Maija Voutilaiselta, p. 014 266 4348 tai sähköpostitse heli-maija.voutilainen at jkl.fi<mailto:heli-maija.voutilainen at jkl.fi>.

Hakuaika päättyy 7.12.2018 klo 10.00. Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Suora linkki hakuilmoitukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-54-264-18

Organisaation kuvaus

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

http://www.jyvaskyla.fi

http://www.craftmuseum.fi/

Terveisin,

Sari Koskinen

amanuenssi, tiedotus ja markkinointi

Suomen käsityön museo

Suomen kansallispukukeskus

sari.k.koskinen at jkl.fi<mailto:sari.k.koskinen at jkl.fi>

puh. 050 413 9051 tai 014 266 3987
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sari Koskinen
sari.k.koskinen at jkl
http://www.craftmuseum.fi/

Ilmoitus vanhenee: 7.12.2018 klo 10:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=37644
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko