[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti Lapuan kaupungin kulttuuripalveluihin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke toukokuu 30 10:36:33 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti Lapuan kaupungin kulttuuripalveluihin
--------------------------------------------
Lapuan kaupungin kulttuuritoimi hakee intendenttiä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Lapuan kaupungin museoista. Kulttuurikeskus Vanha Paukku ja Lapuan kaupungin museot ovat innovatiivi­nen työympäristö, jonka henkilökunta työskentelee joustavasti ja laaja-alaisesti kulttuurin kentällä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, hyvät edellytykset omaan ammatilliseen kehittymiseen ja mukavan työyhteisön.

Lapuan kaupungin museot on joustava ja kehittyvä museotoimija, jossa intendentti on osa kulttuuri­keskus Vanhan Paukun henkilöstöä ja työskentelee kulttuuripäällikön alaisuudessa. Lapuan kaupun­gin museot koostuu kahdesta museoyksiköstä: Lapuan Taidemuseosta ja kulttuurihistoriallisesta yk­siköstä, johon kuuluvat Patruunatehtaan museo, Pyhälahden valokuvaamomuseo ja Lapuan liikkeen näyttely, jotka sijaitsevat Kulttuurikeskus Vanhan Paukun alueella. Lisäksi Lapuan kotiseutuarkisto ja historiallinen tietokanta HELEMI ovat osa Lapuan museoita.

lntendentin keskeiset tehtävät ovat museoiden johtaminen, kokoelma-, tutkimus- ja näyttelytoiminta, tapahtumajärjestäminen, pysyvien museonäyttelyiden uudistaminen, museoiden markkinointi ja viestintä, verkkopalveluiden ja muiden sisältöjen tuottaminen sekä kulttuurihistoriallisesta kokoelmatyöstä ja aineistoista vastaaminen.

Tehtävässä edellytetään museoalan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta kulttuurihistoriallisesta museoalasta. Lisaksi edellytetään vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn se­kä hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Eduksi katsotaan hyvä kirjallinen ja suullinen ilmai­sutaito sekä suomeksi että englanniksi.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ter­veydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Toimentäytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Lapuan kaupunki on kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki.  Lapuan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta 31.5.2018 klo 12.00 mennessä. www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/182505

Lisätiedot: Kulttuuripäällikkö Susanna Mäki-Oversteyns, puh 06 438 4510, 044 438 4510


www.lapua.fi 
http://vanhapaukku.fi/
www.lapuantaidemuseo.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Susanna Mäki-Oversteyns
susanna.oversteyns at lapua.fi
06 438 4510
https://www.lapua.fi/

Ilmoitus vanhenee: 31.5.2018 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=27094
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko