[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Arkeologi saamelaismuseo Siidan kulttuuriympäristöyksikköön

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke toukokuu 30 10:17:55 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Arkeologi saamelaismuseo Siidan kulttuuriympäristöyksikköön
--------------------------------------------
Saamelaismuseo Siida hakee kulttuuriympäristöyksikköön arkeologin sijaista 8.8.2018–31.5.2019 arkeologin mahdollisen opintovapaan vuoksi.

Arkeologin kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena arkeologia. Arkeologin vastuulla on saamelaisalueen arkeologisen kulttuuriperinnön suojelun ja hoidon viranomaistehtävät. Arkeologi osallistuu myös Saamelaismuseo Siidan näyttelytoimintaan ja tapahtumatuotantoon.

Työ edellyttää kokemusta viranomaistyöstä ja -lausunnoista, maastotarkastuksista ja muinaisjäännösrekisterin täytöstä. Saamelaisen kulttuuriperinnön, alueen viranomaisten ja sidosryhmien tuntemus sekä maastokokemus saamelaisalueelta ovat eduksi työn menestyksellisessä hoitamisessa. Arvostamme viestintä- ja sosiaalisia taitoja sekä museoalan työkokemusta. Saamen kielen taito katsotaan eduksi.

Palkka määräytyy Saamelaismuseon palkkajärjestelmän mukaan.

Avustamme asunnon saamisessa.

Hakemukset 5.6.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Rekrytointi, Saamelaismuseo Siida, Inarintie 46, 99870 Inari tai sähköpostilla sari.valkonen at samimuseum.fi. Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää joko CV tai riittävät todistusjäljennökset.

Tiedusteluihin vastaa arkeologi Eija Ojanlatva, eija.ojanlatva at samimuseum.fi.

---------------------------------------------------------

Sámemusea Siida lea Suoma sámiid álbmotmusea ja riikkadási spesiálamusea.

Sámemusea ohcá Sámi kulturbirasovttadahkii arkeologa sadjásačča áigodahkii 8.8.2018–31.5.2019 arkeologa vejolaš oahppofriddjavuođa dihtii.

Arkeologa dohkálašvuođagáibádussan lea bajit allaskuvladutkkus, váldoávnnasin arkeologiija. Arkeologa ovddasvástádussan lea suodjalit sámeguovllu arkeologalaš kulturárbbi ja dikšut eiseváldedoaimmaid. Arkeologa oassálastá maiddái Sámemusea Siidda čájáhusdoibmii ja dáhpáhusbuvttadeapmái.

Dán barggus galgá leat hárjánupmi dološbázahusregistara deavdimis, eiseváldedoaimmain, cealkámušain ja eanadatdárkkistemiin. Sámi kulturárbbi, guovllu eiseválddiid ja čanusjoavkkuid dovdamuš ja eanadathárjánupmi sámeguovllus buoridit barggu dikšuma lihkostuvvamis. Atnit árvvus gulahallan- ja sosiálalaš dáidduid ja museasuorggi bargohárjánumi. Sámegiela máhttu gehččojuvvo ánsun.

Bálká boahtá Sámemusea bálkávuogádaga mielde.

Veahkehat vistti oažžumis.

Ohcamušat galget sáddejuvvot 5.6.2018 dbm 16.00 rádjai čujuhussii: Rekrytteren, Sámemusea Siida, Inarintie 46, 99870 Anár dahje šleađgapoastta mielde čujuhussii sari.valkonen at samimuseum.fi. Friddjahápmásaš ohcamuššii galgá laktit juogo ánsologahallama dahje doarvái vuđolaš duođaštusmildosiid.

Diđoštallamiidda vástida arkeologa Eija Ojanlatva, eija.ojanlatva at samimuseum.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Eija Ojanlatva
eija.ojanlatva at samimuseum.fi
http://www.siida.fi/sisalto

Ilmoitus vanhenee: 5.6.2018 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=27088
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko