[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee toiminnanjohtajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti toukokuu 22 13:39:32 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee toiminnanjohtajaa
--------------------------------------------
Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto edistää ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten toimintaedellytyksiä ja vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto järjestää vuosittain Valtakunnallisen lastenkulttuurifoorumin ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia.

Haussa on  monipuolisesti osaava toiminnanjohtaja vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen liiton toimistolle Tampereelle. Haettavalla henkilöllä on vankka lastenkulttuurialan tuntemus, näkemystä alan kehittämisestä, verkostojen johtamisen kokemusta, esimieskokemusta sekä kokemusta yhdistystoiminnasta ja taloushallinnosta. Henkilökohtaisista ominaisuuksista eduksi luetaan itsenäinen työote, idearikkaus, tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen ja toisia kannustava asenne.

Toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu liiton toiminnan suunnittelu ja toteutuksesta vastaaminen, esimiestehtävät, taloushallinto ja rahoitushaut, liiton edustaminen kotimaassa ja ulkomailla, monipuolinen viestintä sidosryhmien ja verkostojen kanssa ja lisäksi toiminnanjohtaja toimii liiton hallituksen sihteerinä ja esittelijänä. Työtehtäviin kuuluvat mm. valtakunnallisen Taidetestaajat-hankkeen ja muiden alan valtakunnallisten hankkeiden ohjaaminen ja lastenkulttuurialan kansainvälistymisen vetäminen.

Katso työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan: http://www.lastenkulttuuri.fi/suomen-lastenkulttuurikeskusten-liitto-hakee-toiminnanjohtajaa/

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t 23.5. mennessä sähköpostitse (liitteinä, ei linkkeinä) info at lastenkulttuuri.fi.

Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse 18.5. klo 13-15: toiminnanjohtaja Saara Vesikansa: saara.vesikansa at lastenkulttuuri.fi, 050 563 4366 tai liiton puheenjohtaja Mervi Eskelinen: lastu at lastu.fi, puh. 050 326 7243.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Saara Vesikansa
saara.vesikansa at lastenkulttuuri.fi
050 563 4366
https://www.lastenkulttuuri.fi/

Ilmoitus vanhenee: 24.5.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=26364
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko