[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Töitä tarjolla: Museokortti etsii asiakaskoordinaattorin sijaista

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe toukokuu 18 11:06:22 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Töitä tarjolla: Museokortti etsii asiakaskoordinaattorin sijaista
--------------------------------------------
Nyt on tilaisuus osallistua Suomen kiinnostavimman kulttuurituotteen rakentamiseen. Etsimme asiakaskoordinaattorimme sijaiseksi innokasta tekijää, jonka tehtävänä on pitää Museokortin omistajat tyytyväisinä.

Asiakaskoordinaattori vastaa kuluttaja-asiakkaiden asiakaskokemuksesta ja -palvelusta sekä yhteisöasiakkaiden palveluista. Hän ratkaisee asiakkaiden ongelmia, auttaa heitä käyttämään Museokorttiaan ja nauttimaan vuoden mittaisesta kulttuurimatkastaan. Asiakaskoordinaattori osallistuu Museokortin digipalvelujen kehittämiseen ja esimerkiksi uutiskirjeen sisältöjen suunnitteluun.

”Tämä on Suomen paras asiakaspalvelutehtävä. Asiakkaamme ovat innostuneita ja Museokortti on tuotteena mielenkiintoinen. Minua motivoi myös se, että kasvatamme kulttuuripalvelujen käyttöä ja arvostusta”, kertoo vanhempainvapaalle jäävä asiakaskoordinaattori Jussi Kilpinen.

Käytännössä asiakaskoordinaattorin arki koostuu esimerkiksi viestimisestä: sähköpostilla ja asiakaspalvelupuhelimessa ja Slack-alustalla koodareiden kanssa. Kiinteä osa arkea on teknisten järjestelmien käyttäminen, ongelmien ratkaisu, ideoiminen ja yllättäviinkin tilanteisiin reagoiminen.

Oletko sinä uusi asiakaskoordinaattorimme?

 	Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, vahvaa sosiaalista pelisilmää ja huumorintajua.
 	Olet kärsivällinen ja myönteinen asiakaspalvelija, joka osaa huomioida toisen ihmisen näkökulman ja tarpeet. Sinulla on näyttöjä asiakaspalvelutehtävien hoitamisesta.
 	Otteesi työntekoon on joustava ja ripeä. Osaat keskittyä oleelliseen ja hallita isoja kokonaisuuksia.
 	Viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti, etkä pelkää puhelimessa puhumista.
 	Edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja, kykyä oma-aloitteiseen vastuulliseen työskentelyyn sekä kykyä omaksua erilaisten digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen käyttö nopeasti.
 	Ymmärrät museoiden toimintaa ja kulttuurialaa. Siedät myös rutiineita. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta Museokorttia mukavassa, start up -henkisessä työyhteisössä. Työsuhde Suomen museoliitto ry:n omistaman FMA Creations Oy:n palveluksessa on 6kk kestävä määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus (elokuusta 2018 tammikuun 2019 loppuun).

Lähetä hakemuksesi viimeistään su 27. toukokuuta otsikolla "ASIAKASKOORDINAATTORIKSI" osoitteeseen museokortti at museot.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet oikea valinta asiakaskoordinaattoriksi. Voit tehdä tämän esimerkiksi viidellä ytimekkäällä pointilla.

Työnäytteitä tai muuta oleelliseksi katsomaasi voit liittää mukaan linkkeinä tai pdf-tiedostoina. Kokopäiväinen työ alkaa elokuun alussa, viimeistään ma 13. elokuuta. FMA Creations Oy:n toimitilat sijaitsevat Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa. Työstä maksetaan 3 200 euron kuukausipalkkaa ja mahdollinen tulokseen perustuva bonus.

Museokortti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tuote, joka tuli markkinoille toukokuussa 2015. Vuoden voimassaolevia 270 museon yhteislippuja on hankittu jo 170 000 kappaletta.

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja voi tiedustella työpaikkailmoituksen yhteydessä olevalla kommenttipalstalla. Vastaamme kysymyksiin mielellämme!  https://museot.fi/asiakaskoordinaattoriksi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Seppo Honkanen
seppo.honkanen at museot.fi
https://museot.fi/

Ilmoitus vanhenee: 28.5.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=26007
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko