[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektikoordinaattori Helsingin kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Kesä 8 17:26:18 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektikoordinaattori Helsingin kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistykseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Kulttuuripalvelukokonaisuus vastaa kaupungin kulttuuripolitiikasta sekä kirjasto-, kulttuuri-, orkesteri-, museo- ja taidemuseotoiminnasta.

Haemme PROJEKTIKOORDINAATTORIA viideksi kuukaudeksi ajalle 1.8.–31.12.2018 Helsingin kaupunginmuseoon. Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat Aikakone 2.0 ja hackathon - VR-teknologiaa ja uusia yleisöjä museotyöhön -hankkeen suunnitteluun, tuotantoon, kehittämiseen ja raportointiin liittyvät työt.

Projektikoordinaattori työskentelee osana hanketyöryhmää ja yhteistyöverkostoa, johon kuuluu mm. Open Knowledge Finland ry. Osana hanketta toteutetaan Hack4FI-kulttuuriaineistohackathon, jonka tuotantoon projektikoordinaattori osallistuu.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään vuoden kokemus hanketyöskentelystä. Projektikoordinaattorilta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja esiintymiskykyä, tarkkuutta sekä omatoimista ja vastuullista otetta.

Katsomme eduksi kokemuksen osallistavasta suunnittelusta, yhteistyöstä muistiorganisaatioiden kanssa, VR-/AR-/MR-teknologioista, avoimen datan kysymyksistä ja tapahtumatuotannosta. Projektikoordinaattorilta edellytetään ajantasaisia ICT-taitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hankkeen työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

Hanke on saanut rahoitusta Museoviraston avustuksista innovatiivisiin hankkeisiin vuodelle 2018, minkä vuoksi tehtävään valittavalla henkilöllä ei voi olla yhtä aikaa toista voimassaolevaa työsopimusta Helsingin kaupunginmuseon kanssa projektikoordinaattorin työn aikana.

Projektikoordinaattorin tehtäväkohtainen peruspalkka on 2870 e/kk. Lisäksi palkassa huomioidaan mahdolliset kokemuslisät. Työaika on 36h 45 min/viikko.

Työsuhteen kesto on 1.8.2018–31.12.2018
Tehtäväkohtainen palkka: 2870 e/kk
Hakemukset on jätettävä 25.6.2018 klo 15.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään (https://www.erekryhelsinki.fi). Työavain 49-176-18 ohjaa suoraan hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: tutkija Aki Pohjankyrö, aki.pohjankyro at hel.fi, 040 3347 020.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Aki Pohjankyrö
aki.pohjankyro at hel.fi
040 3347 020
http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 25.6.2018 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=27997
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko