[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkija

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Heinä 20 18:23:03 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkija
--------------------------------------------
Projektitutkija, Suomen merimuseo

Organisaation esittely

Suomen merimuseo on kansallinen merimuseo, joka kerää ja tallentaa merenkulkuun ja veneilyyn liittyvää esineistöä, kuvia, arkistoaineistoa ja kirjallisuutta. Museo sijaitsee Merikeskus Vellamossa Kotkan Kantasatamassa. Suomen merimuseo on osa Suomen kansallismuseota ja Museovirastoa.

Tehtävän kuvaus

Haemme tutkijaa Suomen merimuseoon Kotkaan työskentelemään Alfred Kordelinin säätiön rahoittamassa Kadonnut Ruotsinsalmi –hankkeessa. Tehtävänäsi on Ruotsinsalmeen liittyvä tutkimus, kansainvälisen tutkimusyhteistyön edistäminen sekä hankeviestintä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä.

Hankkeessa tehdään arkisto- ja kokoelmatutkimusta, edistetään ja koordinoidaan kansainvälistä yhteistyötä Ruotsinsalmen 1700-luvun lopulle ajoittuvien hylkylöytöjen tutkimuksessa, tuotetaan digitaalisia vedenalaiskuvantamisaineistoja sekä esitysaineistoja ja edistetään tietoisuutta Ruotsinsalmen vedenalaisesta kulttuuriperinnöstä. Hanketta toteutetaan Kotkassa ja kansainvälinen yhteistyö painottuu Ruotsin ja Venäjän suuntaan.

Hakijalta odotamme

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa museo- tai kulttuuriperintöalan työkokemus ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto pääaineena esim. meriarkeologia tai historia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta tutkimustyöstä, historiallisen ajan merihistorian lähdeaineistojen tuntemusta sekä valmiuksia kansainväliseen yhteistyöhön. Kansainvälisen tutkimusyhteistyön ja avoimen datan käytön kehittäminen ovat hankkeen keskeisiä tavoitteita, joten hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Odotamme sinun puhuvan ja kirjoittavan sujuvasti englantia; hyvä ruotsin ja/tai venäjän kielen taito katsotaan erityiseksi eduksi.

Tehtävän palkkaus

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 7 (2432,31 €/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaan palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti.

Työaika

Virastotyöaika 36 tuntia 45 minuuttia viikossa. Virastossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, etätyömahdollisuus, saldovapaa-järjestelmä sekä työaikapankki -järjestelmä.

Tehtävän tiedot

Työn aloitus 20.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.12.2019.

Noudatamme 6 kk koeaikaa. Työpaikan katuosoite on Suomen merimuseo, Tornatorintie 99 A, 48100 KOTKA.

Hakeminen

Hae viimeistään 1.8.2018 klo 15:00.

ID: 29-217-2018

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta

https://haku.valtiolle.fi/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253d85e56cda-30f6-4844-b29e-555b9d1bd8ad%2526frameablegui%253d

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Museoviraston kirjaamo, PL 913, 00101 HELSINKI

Lisätietoja

Projektiasiantuntija Maija Mikkilä, p. 0295 33 6487, maija.mikkila at kansallismuseo.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Maija Mikkilä
maija.mikkila at kansallismuseo.fi
0295 33 6487
https://www.kansallismuseo.fi/fi/suomenmerimuseo/etusivu

Ilmoitus vanhenee: 1.8.2018 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=30488
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko