[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Heinä 3 11:03:06 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon
--------------------------------------------
Kuopion kaupungin Omatoimisen hyvinvoinnin palveluissa Museokeskuksessa, Kulttuurihistoriallisessa museossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva intendentin tehtävä.

Tehtävänkuvaus: Intendentti vastaa ja huolehtii laadukkaiden palveluiden tarjoamisesta Kulttuurihistoriallisen museon asiakkaille vastuualueena maakuntamuseotoiminta. Intendentin tehtäviin kuuluu myös Kuopion liitoskuntien kunnallisten kulttuurihistoriallisten kokoelmien hoito ja näyttelytoiminta sekä kiertonäyttelyiden tuottaminen. Hän osallistuu museon kokoelmatyöhön ja museon näyttelyiden, verkkopalveluiden, julkaisujen ja muiden museotuotteiden sisällöntuotantoon ja toteuttamiseen yhteistyössä muun henkilökunnan sekä muiden alan toimijoiden ja museon yhteistyökumppanien kanssa. Hän vastaa museon maakuntamuseotoiminnasta. Tehtäviin kuuluu ohjata ja neuvoa alueen paikallismuseoita ja muita toimijoita kulttuuriperinnön tallentamisessa ja välittämisessä sekä valvoa harkinnanvaraisten avustusten käyttöä. Tehtävään liittyy alueellisen kehittämisen näkökulma, jossa kivijalkana on paikallinen historia ja identiteetti sekä kehittyvät paikallismuseot, jotka toimivat nykyajassa koko yhteisön tuella monimuotoisen kulttuurin tukikohtina ja yhteistyöverkostona maakuntamuseon ja muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusehdot: Tehtävään vaaditaan museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, museologian opintoja ja/tai vahvaa museotyökokemusta, esinekokoelmien tuntemusta, taitoja ja kiinnostusta sisällöntuottamiseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja. Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemusta asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä ja/tai kokemusta verkostoissa ja vapaaehtoisten kanssa työskentelemisestä ja kokemusta museotoiminnan kehittämistehtävistä. Eduksi katsotaan myös Pohjois-Savon alueen ja museotoiminnan tuntemus, kokoelmatyön digitaalisten työvälineiden hallinta ja voimassa oleva ajokortti.

Työavain: 190239
Työn luonne:  Kokoaikatyö
Haku päättyy: 2.9.2018 12:00
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Palkka: 2779,68 €/kk
Työaika viikossa 36,75 h
Tehtävän täytössä noudatetaan 6 (kuuden) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluaikataulu: 5.–20.9.2018

Työ alkaa: 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan

Hae tehtävää: kuntarekry.fi

Lisätietoja antavat museonjohtaja Merja Heiskanen, 0447182611, intendentti Helka Väisänen 0447182620, intendentti Pekka Kankkunen 0447182617
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Merja Heiskanen
merja.helena.heiskanen at kuopio.fi
0447182611
http://kulttuurihistoriallinenmuseo.kuopio.fi/

Ilmoitus vanhenee: 2.9.2018 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=29452
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola


Lisätietoja postituslistasta H-verkko