[H-verkko] Apuraha: Musiikintutkimuksen valtakunnallinen pro gradu -palkinto 2019

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 19 18:04:36 EET 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi apuraha: 
--------------------------------------------
Musiikintutkimuksen valtakunnallinen pro gradu -palkinto 2019
--------------------------------------------
Suomen etnomusikologinen seura ja Suomen Musiikkitieteellinen Seura pyytävät ehdotuksia vuoden 2018 parhaaksi maisterintutkinnon opinnäytteeksi.

Seurat myöntävät 100 € suuruisen palkinnon työlle, joka on hyväksytty 1.1.–31.12.2018 välisenä aikana Suomessa yliopistolliseksi maisterintutkinnon opinnäytteeksi (kielenä joko kotimaiset kielet tai englanti) ja sen arvosana on vähintään magna cum laude tai 4.

Työn tieteenalaa ei ole etukäteen rajattu, mutta siinä tulee olla musiikintutkimuksellinen lähestymistapa eli:

• Työssä on oltava ainakin yhtenä keskeisenä teemana jokin musiikin kannalta merkittävä ilmiö, kohderyhmänä musiikin ammattilaiset tai harrastajat tai pohdintaa musiikista esteettisenä ja kulttuurisena käytäntönä. Lisäksi työn innovatiivisuus katsotaan eduksi: työn olisi hyvä tuoda uusia lähestymistapoja, metodologista kehittelyä, teoreettista oivallusta tai ilmiöitä musiikintutkimuksen piiriin.

• Työn tulee selkeästi liittyä musiikintutkimukselliseen keskusteluun.

Osallistumisohjeet

Opinnäytetyö on jätettävä arvioitavaksi 31.1.2019 mennessä. On suositeltavaa, että työn lähettää graduntekijä itse. Mikäli lähettäjänä on jokin muu taho (esim. ohjaaja), on tekijän kirjallinen suostumus oltava mukana. Työt arvioi seurojen hallitusten jäsenistä koottava raati.

Opinnäytteet toimitetaan sähköisesti osoitteeseen mustut.gradupalkinto at gmail.com. Sähköpostiviestit kuitataan vastaanotetuiksi. HUOM! Älä lähetä em. osoitteeseen kysymyksiä tai muuta kirjeenvaihtoa. Se on tarkoitettu ainoastaan töiden lähettämistä varten. Lisätietoja palkinnosta ja osallistumisohjeista saa osoitteista info at etnomusikologia.fi ja mts.toimisto at gmail.com.

Opinnäytetyön ohessa on toimitettava seuraavat tiedot:

• tekijän henkilö- ja yhteystiedot (kotiosoite, sähköposti ja puhelinnumero)

• maininta, mistä oppilaitoksesta työ on peräisin, kuka on työn ohjaaja, mikä on työn arvosana ja milloin se virallisesti hyväksyttiin

• tiivistelmä (1 sivu).

Palkinnon saaja julkistetaan Suomen musiikintutkijoiden valtakunnallisessa symposiumissa Helsingissä 27.–29.3.2019. Palkinnon saajan matka- (juna/linja-auto) ja tarvittaessa myös majoituskulut (1 yö) korvataan. Symposiumin ohjelmaan varataan myös mahdollisuus esitelmöidä palkitun työn pohjalta.

Palkinnon saajalle tiedotetaan tuloksesta helmikuun 2019 loppuun mennessä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
info etnomusikologia.fi 
info at etnomusikologia.fi


Ilmoitus vanhenee: 1.2.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=39799
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko