[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tutkimusavustaja kahteen digitaalisen historian hankkeeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Joulu 13 14:16:12 EET 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tutkimusavustaja kahteen digitaalisen historian hankkeeseen
--------------------------------------------
Tutkimusavustaja

Turun yliopiston historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa on haettavana tutkimusavustajan osa-aikainen (75 %) määräaikainen työsopimussuhteinen tehtävä 28.1.–31.12.2019

Tutkimusavustaja osallistuu kahteen tutkimusprojektiin, Emil Aaltosen säätiön rahoittamaan hankkeeseen Muinaiset kuningaskunnat ja Venäjän perustajat: pseudohistoria ja historiapolitiikka 2000-luvun Suomessa ja Suomen Akatemian rahoittamaan hankkeeseen Viral Culture in Early Nineteenth-Century Europe. Työhön kuuluu avustaminen hankkeiden tietokoneavusteisen tekstianalyysin tehtävissä, erityisesti korpusten kokoaminen, aineiston esikäsittely sekä BLAST-ohjelman käyttö.

Tutkimusavustajan tehtävä on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijalle, jolla on riittävät it-taidot ja uteliaisuutta osallistua digitaalisten ihmistieteiden tutkimukseen. Hakijalle katsotaan eduksi hyvä tietotekninen osaaminen, erityisesti Python-ohjelmointikielen hallinta sekä kokemus koneoppimisesta ja luonnollisten kielten tietokoneavusteisesta analyysistä, vuorovaikutustaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin ja hankkeissa käytettäviin työkaluihin, mahdollisuuden työskennellä osana monitieteisiä digitaalisten ihmistieteiden hankkeita ja tilaisuuden kartuttaa osaamista tekstien louhinnassa ja analyysissä. Työ valmentaa tutkimustehtäviin niin yliopistossa kuin julkisen ja yksityisen sektorin palveluksessa.

Tehtävässä maksettava palkkaus vastaa opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 1 mukaista palkkausta, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 1828,67 euroa kuukaudessa. Lisäksi tehtävään kuuluu henkilökohtainen palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtäväkohtainen palkka on 75 % kokoaikaisen tutkimusavustajan palkasta.

Hakemukset tulee jättää viimeistään torstaina 10.1.2019 kello 23.59 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki järjestelmään.

Hakemukseen tulee liittää sähköisessä hakulomakkeessa mainittu liite: CV (eli ansioluettelo).

Lisätietoja antaa projektin johtaja Reima Välimäki, puh. +358 40 5072877 sähköposti: reima.valimaki at utu.fi

Tiedusteluihin vastaa henkilöstöasiantuntija Katariina Teräs, sähköposti: katariina.teras at utu.fi, puh. 040 8649486.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Reima Välimäki
agricola at utu.fi
https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat?fbclid=IwAR0EMgj6MMx3ayJ5N--QyX_4qCTQcaT_J1LxPUy1183C-HO-32JuGnJAJFc

Ilmoitus vanhenee: 11.1.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=39463
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko