[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Yhdesta kahteen harjoittelijaa Tiedeinstituuttien avoin tutkimusdata -hankkeessa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Elo 31 14:43:38 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Yhdesta kahteen harjoittelijaa Tiedeinstituuttien avoin tutkimusdata -hankkeessa
--------------------------------------------
1–2 harjoittelijan tehtävää

Suomen Rooman-instituutin Tiedeinstituuttien avoin tutkimusdata -hankkeessa

1.12.2018–28.2.2019 & 1.3.2019–31.5.2019

Tiedeinstituuttien avoin tutkimusdata -hanke on Suomen ulkomailla toimivien tiedeinstituuttien yhteinen projekti, joka keskittyy instituuttien tutkimusaineistojen digitaaliseen hallintaan ja avoimeen jakamiseen. Hanke on kaksivuotinen (2018–2019) ja mukana ovat Suomen ulkomailla toimivat tiedeinstituutit eli Ateenan, Japanin, Lähi-idän ja Rooman instituutit. Hanke on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Suomen Rooman-instituuttia ylläpitävä Säätiö Institutum Romanum Finlandiae julistaa haettavaksi yhdestä kahteen kolmen kuukauden mittaista harjoittelijan tehtävän hankkeessa ajalle 1.12.2018–31.5.2019. Molempiin tehtäviin on mahdollista valita sama henkilö.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu avustaa instituutin pilottihankkeiden toteuttamisessa.

Ensimmäinen harjoittelijan tehtävä (1.12.2018–28.2.2019) liittyy Suomen Rooman-instituutin Ostia Antican valokuva-aineiston digitointiin ja luettelointiin. Työ suoritetaan Roomassa instituutin johtajan ohjauksessa. Harjoittelija asuu ilmaiseksi Villa Lantessa työtehtävän ajan, ja hänen kohtuulliset matkakustannuksensa Roomaan korvataan. Hakijalta toivotaan opintoja antiikin taiteen ja arkkitehtuurin alalta. Eduksi katsotaan tietotekninen osaaminen.

Toinen harjoittelijan tehtävä (1.3.2019–31.5.2019) liittyy Rooman keisariajan tiilileima-aineistoa käsittelevän tietokannan digitalisointiin. Työ tehdään Helsingissä säätiön projektitutkijan ohjauksessa. Hakijalta toivotaan opintoja klassillisen arkeologian saralta. Eduksi lasketaan erityisesti tietokantoihin liittyvä tietotekninen osaaminen.

Valintaperusteina ovat opintojen vaihe ja soveltuvuus hankkeen tarpeisiin sekä muu relevantti työkokemus sekä kielitaito.

Hakija voi hakea joko molempia tai vain toista harjoittelijan tehtävistä. Mikäli hakija haluaa hakea ensisijaisesti molempia ja toissijaisesti vain lyhyempiä tehtäviä, tulee tämä asia ilmaista selvästi hakukirjeessä.

Hakemukseen on liitettävä opintosuoritusote ansioluetteloineen. Mahdolliset suosittelut pyydetään lähettämään suoraan säätiölle hakuajan päättymiseen mennessä.

Molemmista harjoittelijan tehtävistä maksetaan € 1285,50/kk palkka.

Säätiön hallitukselle osoitetut hakemukset on toimitettava 30.9.2018 klo 16 mennessä sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona projektitutkija, asiamies Harri Kiiskiselle (kiiskinen at irfrome.org).

Lisätietoja Suomen Rooman-instituutista: www.irfrome.org.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Harri Kiiskinen
kiiskinen at irfrome.org
http://www.irfrome.org/

Ilmoitus vanhenee: 30.9.2018 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=32531
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko