[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Asiakirjahallinnon asiantuntija

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Su Huhti 29 22:49:26 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Asiakirjahallinnon asiantuntija
--------------------------------------------
Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!

Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa.

Helsingin yliopiston yleishallinto toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Haemme nyt Helsingin yliopiston yleishallintoon

ASIAKIRJAHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Asiakirjahallinnon asiantuntijana osallistut yliopiston asiakirjahallinnan kehittämiseen ja suunnitteluun: suunnittelet uusia käytäntöjä, laadit tarvittavat ohjeistukset sekä järjestät asiaankuuluvan ohjauksen ja koulutuksen. Toimit myös asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Lisäksi osallistut työssäsi tiedonohjaussuunnitelman laadintaan ja historiallisen arkistoaineiston digitoinnin suunnitteluun.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta sähköisestä asiakirjahallinnasta ja arkistoinnista. Alan maisteriopinnot katsotaan eduksi. Olet toimintatavoiltasi järjestelmällinen, hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja sinulla on halua kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet sujuva niin suullisessa kuin kirjallisessa ilmaisussasi ja projektityöskentely on sinulle tuttua. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme työskentelyn edellytyksenä on myös hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Työskentely laajassa kansainvälisessä ja monimuotoisessa ympäristössä yhdessä muiden osaavien asiantuntijoiden kanssa tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Tiedeyliopistona arvostamme osaamista ja kehitämme sitä aktiivisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla varustettuna rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa –linkistä 13.5.2018 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Tehtävä on voimassa toistaiseksi ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkistopäällikkö Juha Hannikainen (p. 02941 22795 tai 050- 4486965) ja hallintopalvelujohtaja Antti Savolainen (p. 02941 22793 tai 050-431 4672)
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Juha Hannikainen
juha.hannikainen at helsinki.fi
02 942 22795
https://www.helsinki.fi/fi

Ilmoitus vanhenee: 14.5.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=24607
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko