[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti, vastuualueena rakennustutkimus, Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Huhti 26 14:28:22 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti, vastuualueena rakennustutkimus, Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon
--------------------------------------------
Kuopion kulttuurihistoriallinen museo vastaa kaupungin omistamista kulttuurihistoriallisista museoista ja niiden kokoelmista sekä toimii Pohjois-Savon maakuntamuseona.

Museo tallentaa, tutkii ja välittää tietoa Pohjois-Savon ja erityisesti Kuopion esihistoriasta, historiasta, kansanelämästä ja muusta kulttuurihistoriasta. Kulttuuriympäristön vaalimista koskevan yhteistyösopimuksen työnjaon mukaisesti museo huolehtii arkeologiseen kulttuuriperintöön ja rakennusperintöön liittyvistä viranomaistehtävistä toiminta-alueellaan.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen intendenttiä, jonka vastuualueena on rakennustutkimus. Intendentti vastaa rakennustutkimuksen toiminnasta Museoviraston kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti maakuntamuseon alueella. Hän osallistuu museon kokoelma-, tutkimus- ja näyttelytoimintaan, verkkopalveluiden, julkaisujen ja muiden museotuotteiden sisällöntuotantoon ja toteuttamiseen yhteistyössä muun henkilökunnan sekä museon yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävään vaaditaan museoalan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta rakennustutkijan vastaavista tehtävistä ja/tai kulttuurihistoriallisen museoalan työkokemusta.  Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja hyvää kirjallista sekä suullista ilmaisutaitoa. Eduksi katsotaan kokemus rakennettuun kulttuuriympäristöön liittyvissä asiantuntijatehtävissä, Pohjois-Savon alueen tuntemus sekä voimassaoleva ajokortti.

Tarkemmat tiedot ja haku

Hakuaika päättyy 31.5.2018 ja tehtävä täytetään 11.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Merja Heiskanen +358447182611 merja.helena.heiskanen at kuopio.fi<mailto:merja.helena.heiskanen at kuopio.fi>
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Merja Heiskanen
merja.helena.heiskanen at kuopio.fi


Ilmoitus vanhenee: 1.6.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=24557
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko