[H-verkko] Konferenssit ja seminaarit: CARMEN, The World-Wide Medieval Network vuosikokous

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Huhti 26 13:17:10 EEST 2018


Agricolan tapahtumakalenteriin on lähetetty uusi tapahtuma:
--------------------------------------------
CARMEN, The World-Wide Medieval Network vuosikokous

26.8.2018 -  Tampereen yliopisto https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=Tampereen+yliopisto%2C+Kalevantie+4%2C+Tampere%2C+Suomi
--------------------------------------------
Tampereen yliopisto ja Trivium, Tampere Centre for Classical, Medieval and Early Modern Studies isännöivät CARMEN, The World-Wide Medieval Network:in seuraavan vuosikokouksen 26.–28.8.2018. Konferenssin yleisteemana ovat siirtymät: PASSAGES: BEYOND THE BOUNDARIES OF MEDIEVAL STUDIES.

Vuosikokouksen tärkeintä antia on verkostoituminen, omien projektien esittely ja kansainvälisten yhteistyötahojen etsintä. Kokous on kaikille avoin, eikä ilmoittautumismaksua ole (CARMENin jäsenyyttä kuitenkin edellytetään, katso jäsenmaksut heidän sivuiltaan: http://www.carmen-medieval.net/ ). Tutkimuksen ja projektien esittely ja verkostoituminen tapahtuvat Carmen Forum ja Carmen Workshop tilaisuuksissa. Ne on suunniteltu epävirallisiksi projektien esittelypaikoiksi, joissa tutkijat voivat löytää kontakteja maailmanlaajuisesti samanlaisten teemojen kanssa työskentelevien tutkijoiden tai projektien kanssa. Samalla kun esittelet omaa tutkimustasi globaalille yleisölle, tulevat kansainvälisen keskiajan tutkimuksen uudet trendit tutuiksi. Vuosikokoukset helpottavat tutkijoiden välistä kommunikaatioita, projektien organisointia ja tiedon saantia rahoitusmahdollisuuksista. CARMENin kautta perustetut verkostot ovat onnistuneet mm. HERA, ARC, ERC, ja Marie Curie -rahoituksen saamisessa. Vuosittaiseen kokoukseen osallistuukin aina tutkijoiden lisäksi myös rahoittajajärjestöjen henkilöstöä, tänä vuonna kokouksessa esitelmöi European Alliance for Social Sciences and Humanities -järjestön Gabi Lombardo (http://www.eassh.eu/).

Tule esittelemään omaa projekti-ideaasi tai jo käynnissä olevaa tutkimustasi Tampereelle! Samalla saat uusia tutkimusideoita, löydät uusia yhteistyökumppaneita, ja voit esitellä tutkimustasi globaalille yleisölle.

Ilmoittautumiset 17.6. 2018 mennessä

Lisätietoja https://events.uta.fi/carmen2018/ ja http://www.carmen-medieval.net/


--------------------------------------------


Lisätietoja:
Sari Katajala-Peltomaa
sari.katajala-peltomaa at uta.fi
https://events.uta.fi/carmen2018/

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=event&p=24534
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola


Lisätietoja postituslistasta H-verkko