[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suunnittelija Museoviraston CultureLabs-projektiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
La Huhti 7 16:35:25 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suunnittelija Museoviraston CultureLabs-projektiin
--------------------------------------------
Haemme Museovirastoon suunnittelijaa CultureLabs-projektiin.

6.4.2018

Suunnittelija

Haemme Museoviraston Kuvakokoelmiin suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään 1.5.2018 - 28.2.2019 väliseksi ajaksi. Tarjoamme merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn EU:n Horizon 2020 ?rahoituksella toteutettavassa CultureLabs-projektissa. Projektissa on mukana yhdeksän organisaatiota kuudesta eri Euroopan maasta ja sen keskeisenä tavoitteena on kehittää ja pilotoida innovatiivisia, tietotekniikkapohjaisia ratkaisuja ja työkaluja kulttuuriperinnön osallistamisen ja sosiaalisen innovatiivisuuden lisäämiseksi. Hankkeen pilottiprojektien kohderyhmänä ovat instituutioiden ja järjestöjen lisäksi erilaiset maahanmuuttajaryhmät.

Suunnittelijan tehtävään kuuluu mm. selvitysten laatiminen museo- ja kulttuuriperintöalalta, liittyen osallistaviin käytäntöihin, verkostoihin ja innovaatioihin. Suunnittelija huolehtii myös yksityisyydensuojaan ja tekijänoikeuksiin liittyvien käytäntöjen kirjaamisesta erityisesti osana projektin tietohallintosuunnitelman laatimista. Suunnittelija osallistuu projektissa myöhemmin toteutettavien pilottien suunnitteluun. Museoviraston laajassa pilotissa testataan hankkeessa kehitettyjä menetelmiä ja työkaluja yhdessä eri kohderyhmien kanssa.  Lisäksi hankkeessa tuotetaan kerätyn tiedon ja projektin tulosten pohjalta käsikirja Museoviraston omaan käyttöön, jonka laatiminen kuuluu suunnittelijan tehtäviin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Ei säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia

Hakijalta odotamme

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja hyvä työkokemus tehtävää vastaavista tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää museo- ja kulttuuriperintöalan tuntemusta sekä perehtyneisyyttä osallistamisen ja yleisötyön käytäntöihin. Tehtävässä korostuu kehittämisnäkökulma. Kokemus työskentelystä maahanmuuttajaryhmien ja erilaisten sidosryhmien kanssa katsotaan eduksi.

Suunnittelijalta odotetaan hankeosaamista, tavoitteellisuutta, itseohjautuvuutta ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- sekä tietotekniikkataitoja. Hankkeeseen sisältyy matkustamista.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista puhutun ja kirjoitetun suomen kielen taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen, 1.5.2018 - 28.2.2019

Työaika: Virastotyöaika 36 tuntia 45 minuuttia viikossa

Sijainti: Ensisijainen työpaikka on Helsinki (Sturenkatu 2a).

Tehtävä alkaa: 1.5.2018 tai mahdollisimman pian sen jälkeen sopimuksen mukaan, viimeistään toukokuun loppuun / kesäkuun alkuun 2018 mennessä

Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 20.4.2018 15:00 mennessä lähettämällä työhakemus osoitteeseen: ismo.malinen at museovirasto.fi, viestikenttään viite suunnittelija CultureLabs.

Lisätietoja tehtävästä antaa yli-intendentti Ismo Malinen, ismo.malinen at museovirasto.fi, 0295 33 6382

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 8 (2726,68 ?/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaan henkilökohtaista palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti. Kokonaispalkka määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Ismo Malinen

Ismo Malinen

yli-intendentti

Kuvakokoelmat

Museovirasto

käyntiosoite Sturenkatu 2a, Helsinki

PL 913, 00101 Helsinki

ismo.malinen at museovirasto.fi<mailto:ismo.malinen at museovirasto.fi>

puh. 0295 33 6382
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ismo Malinen
ismo.malinen at museovirasto.fi
0295 33 6382


Ilmoitus vanhenee: 21.4.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=23312
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko