[H-verkko] Arvosteltavaksi: Viipurin läänin historia 4 – Vanhan Suomen aika

Tapio Onnela tapio.onnela at utu.fi
Pe Marras 11 00:43:14 EEST 2013


Agricola - Suomen historiaverkko tarjoaa kirjoja arvosteltavaksi Agricolan kirja-arvostelujulkaisuun (ISSN 1796-704X)
 
Jos haluat saada kirjasta arvostelukappaleen, lähetä sähköpostia osoitteeseen: <agricolan.arvostelut at gmail.com>, jossa ilmoitat kirjan nimen ja kustantajan sekä postiosoitteesi (maaposti!). Tiedot toimitetaan kustantajalle, joka lähettää sinulle kirjan. Perustele lyhyesti miksi juuri sinä haluaisit arvostella kyseisen kirjan.
***
Yrjö Kaukiainen, Risto Marjomaa ja Jouko Nurmiainen (toim.), Viipurin läänin historia 4 -- Vanhan Suomen aika, 
Karjalan Kirjapaino Oy ja Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö, Joensuu, 2013, 536 sivua. 
Teoksen ovat kirjoittaneet Petri Karonen, Yrjö Kaukiainen, Rainer Knapas, Jussi T. Lappalainen ja Jyrki Paaskoski, ja se käsittelee suomalaisen Viipurin läänin, siis Venäjän Ruotsilta suuressa Pohjan sodassa ja ns. hattujen sodassa valloittaman ns. Viipurin kuvernementin vaiheita vuodesta 1710 1810-luvulle asti.
***
HUOMIO! Uusia arvostelukappaleita toimitetaan vain niille jotka ovat vanhat arvostelunsa kirjoittaneet. Kirjoista on kova kysyntä, jos et saa arvosteluasi kirjoitettua lähetä saamasi arvostelukappale Agricolan toimitukseen jotta sitä voitaisiin tarjota uudelleen arvosteltavaksi. Kirja-arvostelun voi julkaista lisäksi muussakin julkaisussa ja muualla julkaistun arvostelun voi julkaista myös Agricolassa.
 
Liitä valmis arvostelusi suoraan sitä varten tehtyyn lomakkeeseen Agricolan sivulle: http://agricola.utu.fi/julkaisut/kirja-arvostelut/ josta se lähetetään ensin Agricolan toimittajalle, joka tarkistaa ja julkaisee arvostelun. Arvostelu lähtee sen jälkeen H-verkko ja Kultut- listan tilaajille sähköpostina. Arvostelu tallentuu "Agricolan kirja- arvostelut" julkaisun sivulle: http://agricola.utu.fi/julkaisut/kirja- arvostelut/.