[H-verkko] Arvosteltavaksi: Rommista Tommyyn. Patinan historia 1963-2013

Tapio Onnela tapio.onnela at utu.fi
Ti Apr 9 11:52:25 EEST 2013


Agricola - Suomen historiaverkko tarjoaa kirjoja arvosteltavaksi Agricolan kirja-arvostelujulkaisuun (ISSN 1796-704X)
 
Jos haluat saada kirjasta arvostelukappaleen, lähetä sähköpostia osoitteeseen: <agricolan.arvostelut at gmail.com>, jossa ilmoitat kirjan nimen ja kustantajan sekä postiosoitteesi (maaposti!). Tiedot toimitetaan kustantajalle, joka lähettää sinulle kirjan. Perustele lyhyesti miksi juuri sinä haluaisit arvostella kyseisen kirjan.
***
FM Reetta Eirasen kirjoittama tutkimus Rommista Tommyyn. Patinan historia 1963-2013 kokoaa yhteen ainejärjestön historian, mutta valottaa myös suomalaisen ylioppilasliikkeen ja Tampereen yliopiston menneisyyttä.
 
Patinan 50-vuotishistoria on merkityksellinen kuvaus ainejärjestön toiminnasta: yhteiskunnallisen vaikuttamisen ohella kirja kuvaa myös opiskelijoiden arkea ja juhlaa. ?Ainejärjestön kautta päästään käsiksi opiskelijuuden historian ruohonjuuritasoon?
***
HUOMIO! Uusia arvostelukappaleita toimitetaan vain niille jotka ovat vanhat arvostelunsa kirjoittaneet. Kirjoista on kova kysyntä, jos et saa arvosteluasi kirjoitettua lähetä saamasi arvostelukappale Agricolan toimitukseen jotta sitä voitaisiin tarjota uudelleen arvosteltavaksi. Kirja-arvostelun voi julkaista lisäksi muussakin julkaisussa ja muualla julkaistun arvostelun voi julkaista myös Agricolassa.
 
Liitä valmis arvostelusi suoraan sitä varten tehtyyn lomakkeeseen Agricolan sivulle: http://agricola.utu.fi/julkaisut/kirja-arvostelut/ josta se lähetetään ensin Agricolan toimittajalle, joka tarkistaa ja julkaisee arvostelun. Arvostelu lähtee sen jälkeen H-verkko ja Kultut- listan tilaajille sähköpostina. Arvostelu tallentuu "Agricolan kirja- arvostelut" julkaisun sivulle: http://agricola.utu.fi/julkaisut/kirja- arvostelut/.