[H-verkko] Työtä: Viestintäpäällikkö Suomen museoliittoon

agricola at utu.fi agricola at utu.fi
To Syys 20 19:54:46 EEST 2012


Agricolan työpaikkailmoituksiin on lähetetty uusi ilmoitus:
---------------------------------------------------------
Viestintäpäällikkö Suomen museoliittoon
---------------------------------------------------------
Suomen museoliitto ry on museoalan edunvalvonta-, koulutus- ja kehittämisjärjestö. Sen jäseninä ovat ammattimaista museotoimintaa ylläpitävät yhteisöt. Suomen museoliiton tämänhetkinen henkilöstömäärä on 15 ja liiton vuosibudjetti on noin 1,5 miljoonaa euroa.
 
Haemme vakituiseen työsuhteeseen viestintäpäällikköä.
 
Tehtävänä on koordinoida ja hoitaa Suomen museoliiton viestintää. Hän vastaa mm. neljä kertaa vuodessa julkaistavasta Museo-lehdestä, Julius-uutiskirjeestä, Suomen museoliiton verkkosivuista (www.museoliitto.fi, www.museot.fi, www.museums.fi), Facebookista ja mobiiliviestinnästä sekä jäsen- ja mediatiedotteista. Arvostamme viestinnän osaamisen lisäksi museoalan ja etujärjestötoiminnan tuntemusta.
 
Työssä menestyminen edellyttää kykyä tehdä viestinnän sisältöjä ja kantaa vastuuta Suomen museoliiton viestinnän toteuttamisesta ja kehittämisestä. Viestintäpalvelujemme strateginen tavoite on olla museoalan kuuluvin ääni.
 
Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen 10.10.2012 mennessä osoitteeseen kimmo.leva at museoliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Kimmo Levä, puh. 040 166 2816 tai kimmo.leva at museoliitto.fi.
 
Työ on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin 1.1.2013.

------------------------------------------------------
Ilmoituksen lähetti: Agricola <agricola at utu.fi>
Ilmoitus vanhentuu: 11.10.2012