[H-verkko] CFP: Kuriositeettikabinetti hakee artikkeleita syksyn numeroonsa

agricola at utu.fi agricola at utu.fi
Mon Syys 10 11:52:22 EEST 2012


Agricolan artikkelipyyntöihin on lähetetty uusi ilmoitus:
---------------------------------------------------------
Kuriositeettikabinetti hakee artikkeleita syksyn numeroonsa
---------------------------------------------------------
Turun yliopiston museologian oppiaineen ainejärjestö Museion ry:n verkkolehti Kuriositeettikabinetti hakee artikkeleita syksyn numeroonsa (2/2012).
Artikkelien deadline on sunnuntaina 18.11.2012. Lehti ilmestyy marraskuun lopulla/joulukuun alussa.
Artikkeleita halutaan erilaisista museologisista aiheista, esimerkiksi työkokemuksesta museossa tai näyttelynrakentamisessa, kulttuuriperintöarvojen pohtimisesta tai museaalisesti mielenkiintoisten ja arvokkaiden kohteiden esittelystä. Tässä vielä täkyjä listana:
 - Museon tai museoiden, ulkomaisen tai kotimaisen esittely. - Museonäyttely, vierailu, suunnittelu, vertailu tms. - Kesätyö tai muu työ museossa. Minkälainen työpaikka? Millainen ympäristö? Miten työpaikka eroaa muista museoista? - Muu museologia työllistävä taho ja sen esittely - Näyttelynrakentaminen - Kulttuuriperinnön pohdintaa tai esittelyä, kulttuuriperintötyö - museon tutkimusprojektit: työn etenemisen, suunnittelun, toteutumisen ja esimerkiksi rahoituksen kuvaamista - Museologian teoria ja metodiikka - Teosarvostelut - Museokokoelmat - Taidehistoria
 
Artikkelien viitteellinen pituus on 1,5-2 liuskaa, mutta pidempiäkin artikkeleita otetaan mielellään vastaan. Löyhästi noudatettavat kirjoitusohjeet löytyvät sivulta http://www.kuriositeettikabi.net/kirjoitusohje.htm
 
Valokuvia lähetettäessä pyydetään mukaan liittämään tekstissä käytettävä kuvateksti sekä tieto valokuvaajasta. Toimitus pienentää kuvat pienempään kokoon. Muistakaa liittää tekstiin ingressi eli lyhyt johdanto sekä esitelkää itsenne lauseella tai parilla!
Syksyisin terveisin
 
Riku Kauhanen
Kuriositeettikabinetti
Päätoimittaja

------------------------------------------------------
Ilmoituksen lähetti: Riku Kauhanen <rrikukauhanen at gmail.com>
Ilmoitus vanhentuu: 19.11.2012
Lisätietoja WWW-osoitteesta: http://www.kuriositeettikabi.net/