[H-verkko] Reusing Industrial Past

Antila Kimmo Kimmo.Antila at tampere.fi
To Heinä 8 11:52:36 EEST 2010


Hei

Tampereella järjestetään elokuussa laaja konferenssi  "Reusing the Industrial Past"  tekniikan ja teollisuuden historiasta, teollisuusperinteestä ja museotoiminnasta. Konferenssiin odotetaan lähes 400 osallistujaa noin 40 eri maasta. Se on alan tärkeimpien kansainvälisten järjestöjen (ICOHTEC, TICCIH ja Worklab) ensimmäinen yhteiskokous.

Konferenssin paikallisina järjestäjinä ovat Tampereen yliopiston historiatieteen ja filosofian laitos, Museokeskus Vapriikki, Työväenmuseo Werstas ja  sekä Tekniikan historian seura ry ja Teollisuusperinteen seura ry.

Tarjolla on yli 70 sessiota ja lähes 270 esitystä eri teemoista. Tarjoamme nyt suomalaisille mahdollisuuden osallistua konferenssiin myös päiväkohtaisesti joko keskiviikkona 11.8. tai perjantaina 13.8. Päivämaksuun 90 euroa sisältyy  kaikki konferenssiaineisto (abstraktikirja, kirja "Living Industrial Heritage", Tekniikan Waiheiden erikoisnumero suomalaisesta teknologian historian tutkimuksesta, kahvit ja lounas). Rekisteröityminen pitää tehdä etukäteen täyttämällä lomake: http://www.tampere.fi/industrialpast2010/registration.html


Konferenssin lopullinen ohjelma on esillä konferenssin sivuilla:

http://www.tampere.fi/industrialpast2010



Tervetuloa Tampereelle elokuussa!

Kimmo Antila

Reusing Industrial Past-konferenssin pääsihteeri

http://www.tampere.fi/industrialpast2010

lisätietoja: icohtecticcih2010 at tampere.fi