Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Mys arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

------>
Mys -- Maaseutututkimuksen verkosto - Kansatiede -- Kansatiede, Turun yliopisto

 

Maaseutututkimuksen verkosto
SÄHKÖPOSTILISTAN KÄYTTÄMINEN JA LISTALLE LIITTYMINEN


SÄHKÖPOSTILISTAN KÄYTTÄMINEN
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen mys@lists.utu.fi.

SÄHKÖPOSTILISTALLE LIITTYMINEN

Liity listalle Mys täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myös piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Suojaus on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  

HENKILÖKOHTAISET ASETUKSET
Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja paina "Irtisanomis tai muokkausvalinnat" -nappia niin pääset muuttamaan omia asetuksiasi.

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Mys, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Mys lista juhele at utu.fi ylläpitäjänä
Mys ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.utu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix