H-VERKKO

H-verkko sähköpostilista perustettiin syyskuussa 1994 kaikkien historiasta ja historiantutkimuksesta kiinnostuneiden keskustelufoorumiksi. Vuonna 2018 siitä tuli osa Agricola-Suomen humanistiverkko -portaalia.

Lista toimii kirja-arvostelujen ja kirja-arvostelupyyntöjen, sekä tapahtuma- työpaikka- ja artikkelipyyntöjen välityskanavana.

Humanistisiin tieteisiin, historiaan tai yhteiskuntaan liityvä keskustelu, kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita Agricolan uutis- ja keskustelufoorumille:

H-verkon hallinnoijana toimii Tapio Onnela etunimi.sukunimi[ät]utu.fi

Ilmoitukset H-verkko listalla

Jos haluat lähettää tapahtuma- tai muita ilmoituksia H-verkkoon älä postita niitä suoraan listalle vaan lähetä ne Agricola-Suomen humanistiverkko -sivuston kautta. Ilmoitukset välittyvät H-verkon tilaajille alla olevien verkkosivujen kautta:

Postin kulku H-verkossa

Voit tilata listan myös sähköpostiviestien koosteena, jolloin saat H-verkkoon lähetetyt viestit yhteen viestiin pakattuna kokoelmana. Voit itse valita tämän vaihtoehdon omista asetuksistasi kohdasta: Koontitilan asetus

H-verkon arkisto

Vuodesta 1994 lähtien toimineen postilistan kaikki viestit eivät ole luettavissa oheisista linkeistä, joitakin kuitenkin on säästynyt:

Listalle liittyminen

Liity H-verkko listalle täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta muut eivät voisi liittää sinua tahtomattasi listalle. Kun vastaat vahvistupyyntöön, pyyntösi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Listan jäsenet ovat näkyvillä vain listan ylläpitäjälle.
Sähköpostiosoitteesi:  
Nimesi (vapaaehtoinen):  
Valitse salasana:  
Valittu salasana uudestaan:  
Anna yllä näkyvään laatikkoon salasana asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi automaattisesti kerran kuussa.

Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
Haluatko vastaanottaa listan viestit kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä
Täytä seuraava captcha

Omat asetukset ja listalta eroaminen

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon muokataksesi asetuksiasi, erotaksesi listalta tai pyytääksesi salasanamuistutuksen.

Sähköpostiosoitteesi:


H-verkko lista taonnela at utu.fi, jmcher at utu.fi, mivasa at utu.fi ylläpitäjänä
H-verkko ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.utu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix