[Yk-yhdistys] Kevään läksykerhoinfo

Tuuli Vanhanen tuuli.v.vanhanen at utu.fi
Tue Mar 15 13:46:05 EET 2016


Kiinnostaako vapaaehtoistyö lasten parissa? Tai opetustyökokemuksen kartuttaminen monikulttuurisessa ympäristössä?

Opetuskoti Mustikka hakee taas uusia ohjaajia maahanmuuttajalasten läksykerhoon Halisiin. Turun YK-yhdistys järjestää yhdessä Sateenkaari Koto ry:n kanssa infotilaisuuden kaikille läksykerhon toiminnasta kiinnostuneille keskiviikkona: 16.3.2016 kello 16.15 alkaen Turun yliopiston luentosali PUB4:ssa (Publicum, Assistentinkatu 7)

Läksykerho kokoontuu kahdesti viikossa: tiistaisin ja torstaisin kello 14.00-16.00 Opetuskoti Mustikan kerhotiloissa Halisissa. Kerhon tavoitteena on auttaa alueen lapsia läksyissä sekä ennen kaikkea tukea lasten suomen kielen oppimista. Kerhossa myös leikitään, pelataan ja tarvittaessa autetaan kokeisiin valmistautumisessa. Kerhossa käy pääasiassa 1–6 -luokkalaisia lähialueen lapsia.

Läksykerho-ohjaajana oleminen sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Sinun ei tarvitse olla opettajaopiskelija, eikä aiempaa opetuskokemustakaan vaadita. Kaikkien alojen opiskelijat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Arkijärjellä pärjää mainiosti. 

Ohjaamisesta on myös mahdollista saada vapaaehtoistyön työtodistus. Työtodistuksen voi tarvittaessa pyytää opetuskotiohjaalta. Ja vaikka et pääsisikään kuin muutaman kerran nyt kevään aikana paikalle, on kaikkien ohjaajien apu kerhon säilymisen kannalta erittäin tärkeää! Voit sitoutua läksykerhon toimintaan omien resurssiesi mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Turun YK-yhdistys ja Sateenkaari Koto ry:n Opetuskoti Mustikka


More information about the YK-yhdistys mailing list