[Yk-yhdistys] Kutsu-Inbjudan: Suomi, EU ja Venäjä – Missä mennään? Ulkoasiainministeriön yleisölle avoin seminaari Turun kaupunginkirjaston Studiossa ma 7. 3. klo 18–20

Tuomola Juhana Juhana.Tuomola at formin.fi
Wed Feb 24 15:13:33 EET 2016


Hyvä vastaanottaja

Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus, itäosasto ja taloudellisten ulkosuhteiden osasto järjestävät kevään aikana yleisölle avoimien tilaisuuksien sarjan, jonka aiheena ovat Suomen, EU:n ja Venäjän suhteet.

Suomi, EU ja Venäjä – Missä mennään? -kiertue suuntaa seuraavaksi Turkuun, jossa seminaari järjestetään maanantaina 7. maaliskuuta klo 18–20 kaupunginkirjaston Studiossa, Linnankatu 2.

Tilaisuudessa keskustellaan Suomen, EU:n ja Venäjän välisistä suhteista. Mitkä ovat Ukrainan kriisin, pakotteiden ja Venäjän taloustilanteen vaikutukset? Tapahtumassa kuullaan myös Suomen ja Venäjän kahdenvälisistä suhteista. Lisäksi keskustellaan Varsinais-Suomen kannalta keskeisistä Venäjä-kysymyksistä.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii ulkoasiainministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä. Yksikönpäällikkö Marja Liivala ulkoasiainministeriön itäosastolta ja yksikönpäällikkö Marjut Akola taloudellisten ulkosuhteiden osastolta alustavat.  Kommenttipuheenvuoron esittävät kansanedustaja Ilkka Kanerva ja Turun kaupungin yhteysjohtaja Mikko Lohikoski.

Toivomme ilmoittautumisia 3. maaliskuuta mennessä: eurooppatiedotus at formin.fi<mailto:eurooppatiedotus at formin.fi>.

Lisätietoja antavat yksikönpäällikkö Ville Cantell, Eurooppa- ja lähialueviestinnän yksikkö, puh. 050 383 5791 ja tiedottaja Juhana Tuomola, Eurooppatiedotus, puh. 040 510 7529.

Tervetuloa – Välkommen!

Twitterissä: #EUsuhteet


Ohjelma

Tilaisuuden avaus
Viestintäjohtaja Jouni Mölsä, ulkoasiainministeriö

Suomi, EU ja Venäjä
Yksikönpäällikkö Marja Liivala, ulkoasiainministeriö

Missä mennään taloussuhteissa?
Yksikönpäällikkö Marjut Akola, ulkoasiainministeriö

Kommenttipuheenvuorot
Kansanedustaja Ilkka Kanerva
Yhteysjohtaja Mikko Lohikoski, Turun kaupunki

Keskustelu ja kysymykset

Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen




More information about the YK-yhdistys mailing list