[Yk-yhdistys] MUISTUTUS: Vielä ehtii ilmoittautua kevätekskursiolle Pansion vastaanottokeskukseen!

Emma Yrjölä emolyr at utu.fi
Tue Apr 14 10:42:19 EEST 2015


Tule mukaan tutustumaan turvapaikanhakijoiden arkeen Pansion vastaanottokeskukseen!

Tervetuloa mukaan Turun YK-yhdistyksen ja TYYn kehysiiven kevätekskursiolle Pansion vastaanottokeskukseen ensi viikon torstaina 16.4.  Ekskursion aikana on mahdollista saada tietoa vastaanottokeskuksen toiminnasta. Mikäli olet kiinnostunut maahanmuutosta, liity joukkoomme ja tapaa meidät bussi nro 32:n pysäkillä torstaina 16.4. hieman ennen kello 13:50 (Forumin Heseä vastapäätä Kauppatorin puolella oleva pysäkki. Bussi lähtee pysäkiltä 13.50.) Ekskursio on ilmainen, mutta bussimatkat on maksettava itse. Vierailu alkaa kello 14:30 ja sen arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia.

Pansion vastaanottokeskus on SPR:n ylläpitämä keskus, joka majoittaa Suomeen saapuvia turvapaikanhakijoita. Vierailulla esitellään keskuksen toimintaa, henkilökuntaa ja turvapaikanhakuprosessia. Tilaisuus on interaktiivinen eli kysymysten esittäminen on erittäin suotavaa.

Mukaan voit ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen maria.jarvi at gmail.com. Laitathan viestiin yhteystietosi, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa. Ilmoittaudu viimeistään huomenna keskiviikkona 15.4. Mukaan mahtuu 30 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

-------

Emma Yrjölä
tiedottaja, Turun YK-yhdistys


More information about the YK-yhdistys mailing list