[Yk-yhdistys] VL: TYY ja Triangeli-projekti etsivät vapaaehtoisia

Liisa Koivuniemi limakoi at utu.fi
Thu Mar 13 16:46:50 EET 2014


Hei,

Maahanmuuttajien työllisyyshanke Triangeli hakee nyt yhteistyössä TYY:n kehitysyhteistyösiiven kanssa vapaaehtoisia maahanmuuttajien tukihenkilöiksi. Infotilaisuus ja perehdytys projektin käytännön toteutukseen on tiistaina 25.3. klo 17.00 oikeustieteellisen tiedekunnan luentosalissa Calonia 2:ssa. Tervetuloa!

Liisa Koivuniemi
limakoi at utu.fi
tiedottaja
________________________________
Lähettäjä: Istvan Rytkönen
Lähetetty: 13. maaliskuuta 2014 12:53
Vastaanottaja: Liisa Koivuniemi
Aihe: TYY ja Triangeli-projekti etsivät vapaaehtoisia

Hei!

Maahanmuuttajien työllisyysprojekti Triangeli hakee vapaaehtoisia – info 25.3. klo 17 Cal2

Haluaisitko ojentaa auttavan kätesi? Oletko valmis jakamaan palan suomalaisuuttasi? Tule tekemään vapaaehtoistyötä Turun kaupungin Triangeli-projektin parissa!

Maahanmuuttajien työllisyyshanke Triangeli hakee nyt yhteistyössä TYY:n kehitysyhteistyösiiven kanssa vapaaehtoisia maahanmuuttajien tukihenkilöiksi. Triangeli-projekti on valtion, Euroopan sosiaalirahaston ja Turun kaupungin rahoittama työllisyysprojekti, jonka tavoitteena on auttaa maahanmuuttajia työllistymään yksilökohtaisen uraohjauksen, työelämävalmennuksen, työharjoittelun ja yritysyhteistyön avulla.

Haettavien tukihenkilöiden tavoitteena on tarjota Triangelin asiakkaille luonteva kontakti kantasuomalaisiin sekä apua erityisesti kieliesteiden ylittämiseen: vapaaehtoiset auttavat muun muassa ansioluetteloiden ja työhakemusten hiomisessa, viranomaisten kanssa toimimisessa ja yleensäkin suomen kielen harjoittamisessa.

Kuka tahansa aiempaan kokemukseen ja opiskelualaan katsomatta voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi, sillä ratkottavat pulmat ovat suomenkielisessä ympäristössä ja suomalaisen byrokratian keskellä varttuneille tuttuja. Tukihenkilötoiminnasta saa todistuksen.

Vapaaehtoisia perehdytetään projektin käytännön toteutukseen tiistaina 25.3. klo 17.00 oikeustieteellisen tiedekunnan luentosalissa Calonia 2:ssa (Caloniankuja 3, Turku; 2. kerros). Tilaisuus kestää noin tunnin. Tervetuloa!

Lisätietoja antaa István Rytkönen (ijaryt at utu.fi).


Tuhannet kiitokset avustanne!
Ystävällisin terveisin,
István Rytkönen
_________________________
István Rytkönen, oik. yo

Turun yliopisto
University of Turku
Åbo universitet

0504689797
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/yk-yhdistys/attachments/20140313/632c3348/attachment.html 


More information about the Yk-yhdistys mailing list