[Yk-yhdistys] Suomen YK-nuorten kuukausittainen uutiskirje

Liisa Koivuniemi limakoi at utu.fi
Wed Feb 26 13:18:04 EET 2014


Hei kaikille,
Suomen YK-nuoret on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansallisjärjestö, joka toimii Suomen nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa tiedottamalla Yhdistyneiden kansakuntien toiminnasta ja tavoitteista. Suomen YK-nuoret toimivat kattojärjestönä Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Oulun YK-yhdistyksille sekä Suomen malli-YK-yhdistys FinMUN:lle. Suomen YK-nuorten hallitus kokoustaa noin kerran kuussa.

Tänä vuonna YK-nuoret nostaa esille kaksi tärkeää teemaa: Post 2015 tavoitteet sekä  Terveys-projektin.

Suomen YK-nuoret on mukana Kehyksen ja Kepan perustamassa Post 2015 Task Force- ryhmittymässä ajamassa nuorten ääntä kuuluviin tulevia Post 2015 kehitystavoitteita suunnitellessa.
Voit saada oman äänesi kuuluviin vastaamalla oheiseen kyselyyn. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/49245/lomake.html
lisätietoa: andrina.schroderus at helsinki.fi<mailto:andrina.schroderus at helsinki.fi>

Terveys-projektin tarkoituksena on nostaa eri terveyteen liittyviä aspekteja paikkariryhmien toimesta. Tulossa on mm. ruokaturvaan, kuntoiluun ja Itämereen liittyviä tapahtumia. Lisätietoa maaliskuun aikana.

Tulevat tapahtumat:
28.2.2014 kello 11-12 YK-nuoret järjestää jäsenistölleen vierailun Kepaan, jossa on Aino Pennasen johdolla mahdollisuus tutustua tarkemmin Post 2015 prosessiin.

Nyt on viimeiset hetket käsillä hakea 9.4-12.4 järjestettävään Malli-YK-kokoukseen, jonka teemana on tänä vuonna kyberturvallisuus. Hakuaika pääättyy 28.2.2014. Tapahtuma on englanninkielinen.
https://docs.google.com/forms/d/12xu0LnS9c-IPwjCt46_b99hs6LDx76di1WdUr9_LmMs/viewform

Muut tiedotettavat asiat:

Nimenmuutoksemme myötä nyt myös nettisivujen uudistaminen on käynnistynyt. uudet sivut julkaistaan kevään aikana. Jos sinulla on mahtava idea, jonka haluaisit uusille sivuille lisättävän ota yhteyttä: heidi.h.gran at gmail.com<mailto:heidi.h.gran at gmail.com> tai anne.pauna at gmail.com<mailto:anne.pauna at gmail.com>.

YK-nuorten paikkariavustukset sulkeutuvat kevään osalta 30.4.2014 sekä syksyn osalta 31.9.2014. Muista toimittaa hakemukset tarvittavine liitteineen yllämainittuun päivämäärään mennessä osoitteeseen: hallitus at yknuoret.fi<mailto:hallitus at yknuoret.fi>.

Liittyäksesi Suomen YK-nuorten sähköpostilistalle lähetä viesti anne.pauna at gmail.com<mailto:anne.pauna at gmail.com> niin lisään sinut listalle.

Loppukevennykseksi pitkiin päiviiin kirjastossa YK-nuoret suosittelee aivojen virkistykseksi pelaamaan YK-liiton pallonkutistajat peliä. Pääset testaamaan tietosi kestävästä kehityksen teemoista sekä maailman nykytilasta!
http://pallonkutistajat.fi/

Ihanaa viikonalkua toivottaen,
Anne Pauna
Tiedottaja
Suomen YK-nuoret

https://www.facebook.com/YKnuoret
@YKnuoret
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/yk-yhdistys/attachments/20140226/0407b774/attachment.html 
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00001.txt
Url: https://lists.utu.fi/pipermail/yk-yhdistys/attachments/20140226/0407b774/attachment.txt 


More information about the Yk-yhdistys mailing list