[Yk-yhdistys] YK-yhdistyksen tämän viikon tapahtumia

Titta Peltonen titta.peltonen at utu.fi
Mon Sep 30 11:47:19 EEST 2013


YK-yhdistyksessä tapahtuu tällä viikolla!

1)
Tervetuloa tutustumaan YK-yhdistyksen hallituksen kokoukseen tänään 30.9. Ystävyystalolle (Uudenmaankatu 1, 3. kerros) klo 18.00.

Ensi vuodelle on vapautumassa mielenkiintoisia hallituspestejä, joten kaikki asiasta kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan kokoukseen katsomaan, mitä se hallitus oikein tekee.


2)
Muistakaa myös Uusien ilta huomenna tiistaina 1.10. klo 18.00. Vietämme iltaa hyvässä seurassa ja rennossa tunnelmassa Bremerin/Teinin Lupini-kabinetissa. Uusien ilta tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua yhdistyksen toimintaan yleisesti. Uusien illassa pääsee myös keskustelemaan siitä, minkälaista toimintaa YK-yhdistys voisi järjestää. Yhdistys tarjoaa myös pientä purtavaa. Aivan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!


3)
Viikonloppuna kaikki kirjatoukat vaeltavat varmasti Turun kirjamessuille. Myös YK-yhdistyksen väkeä on tavattavissa messuilla lauantaina 5.10. klo 10-14. Osallistumme kirjamessuille yhteistyössä Sondip ry:n kanssa, joten meidät löytää Sondipin osastolta B-hallista, paikalta 61.


Koko YK-yhdistyksen hallituksen puolesta lämpimästi tervetuloa osallistumaan tapahtumiin!

Titta Peltonen
tiedottaja
Turun YK-yhdistys


More information about the Yk-yhdistys mailing list