[Yk-yhdistys] Kysely hyvien etnisten suhteiden edistämisestä Turun alueella

Tiina Viren tmvire at utu.fi
Thu May 2 09:44:34 EEST 2013


Hei, toivottavasti teillä olisi aikaa vastata alla olevaan lyhyehköön kyselyyn koskien hyvien etnisten suhteiden edistämistä Turun alueella (painopiste lasten päivähoito, kerhotoiminta ja nuorisotyö). Olisi myös todella hienoa, jos pystytte välittämään viestiä eteenpäin, jotta kyselyyn saadaan mahdollisimman paljon vastauksia!
Suurkiitokset kaikille vastanneille :)

terveisin Tiina Viren (kyselyn toteuttaja) 
Sondip- Varsinais-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto ry
tmvire at utu.fi puh. 040 721 4145
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/C9278554761017DA.par

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tervetuloa vastaamaan kyselyyn koskien hyvien etnisten suhteiden edistämistä Turun alueella!
Kyselyn painopisteenä on lasten päivähoito, kerhotoiminta ja nuorisotyö ja kohderyhmänä em. alojen toimijat (kuntien, järjestöjen, seurakuntien, ym. työntekijät, viranomaiset, jne.)

Kysely on osa sisäasiainministeriön koordinoimaa kansainvälistä Good Relations -hanketta, jonka tavoitteena on rasismin, muukalaisvihan, romanivastaisuuden ja muun vastaavan suvaitsemattomuuden torjuminen eri väestöryhmien välisiä hyviä suhteita edistämällä. Lisätietoja hankkeesta projektipäällikkö Liisa Männistö, Good Relations -hanke, Sisäasiainministeriö,
Ministeriön oikeusyksikkö, puh. +358 71 878 8296 tai http://www.intermin.fi/fi/kehittamishankkeet/good_relations

Kyselyn avulla pyritään mittaamaan hyvien etnisten suhteiden edistämiseksi käytettyjä paikallistason (Turun alue) toimenpiteitä ja niiden vaikuttavuutta lasten päivähoidossa, kerhotoiminnassa ja nuorisotyössä. Kysely jakautuu kolmeen osaan 1) käytetyt toimenpiteet, 2) toimenpiteiden vaikuttavuus ja 3) kehitysehdotukset. Toimenpiteitä arvioidaan neljällä eri indikaattorilla, jotka ovat asenteet, henkilökohtainen turvallisuus, vuorovaikutus sekä osallistuminen ja vaikuttaminen.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min. vASTAUSAIKAA ON 15.5. ASTI. Vastaajien kesken arvotaan 2 kpl 50€ lahjakortteja, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuun loppuun mennessä.

Vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja se tapahtuu nimettömänä. Vastaukset käsitellään anonyymisti eikä niitä voi missään vaiheessa yhdistää yksittäisiin vastaajiin. Yksittäisiä vastauksia voidaan käyttää GR-hankkeeseen liittyvissä yhteyksissä.

Lisätietoja kyselystä: Tiina Viren, Sondip ry – Varsinais-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto ry,tmvire at utu.fi, puh. 040 721 4145.

Kiitos vastaamisesta!


More information about the Yk-yhdistys mailing list