[Yk-yhdistys] Vaihto-opiskelijoiden Running Dinner -tapahtumaan haetaan kokkaajia

Titta Peltonen titta.peltonen at utu.fi
Fri Feb 15 12:57:37 EET 2013


Hyvä kansainvälinen suomalainen!

Nyt sinulla on mahdollisuus kotikansainvälistyä rennon illastamisen merkeissä uusien vaihtareiden kanssa! ESN Uni Turku järjestää tiistaina 5.3 vaihtareille Running Dinner -tapahtuman, johon tarvitsemme suomalaisia kokkeja avuksi.

Running Dinnerin perimmäinen ajatus on, että vaihtarit muodostavat 3-4 hengen ryhmiä ja kiertävät kolmessa suomalaisessa kodissa tutustumassa uusiin ihmisiin, suomalaiseen kulttuuriin ja ruokaan. Ensimmäisessä kodissa he syövät alkuruuan, toisessa pääruuan ja kolmannessa jälkiruuan.

Tarvitsemme mieluiten keskusta, yliopisto tai yo-kylä -akselilta asuvia suomalaisia emännöimään/isännöimään kolmea vaihtariryhmää. Yksi talous siis valmistaa 3 kertaa SAMAN RUOKALAJIN (esim. alkuruuan), ja vaihtariryhmät saapuvat n. 1 h välein klo 17 lähtien. Ensimmäiset ryhmät lähtevät alkuruualle klo 17, toinen satsi lähtee alkuruualle klo 18, ja viimeinen klo 19. Eli viimeinen ryhmä, joka lähtee klo 19 alkuruualle saapuu n. klo 21 jälkiruokapaikkaan.

Valitettavasti et voi vaikuttaa siihen, minkä kolmesta ruokalajin saat kokattavaksi, sillä tämä vaikeuttaisi järjestelyjä huomattavasti. Tietysti, jos sinulla on pakottava syy (kuten tentti/töitä) voimme koittaa laittaa sinut sopivaan ruokalajiin, mutta esitäthän toivomuksesi jo heti ilmoittautuessasi.

ESN Uni Turku korvaa Running Dinnerin ruokakulut kuittia vastaan seuraavasti: alkuruoka 15 €, pääruoka 35 €, jälkiruoka 15 €. Lisätietoja ruokakulujen korvaamisesta Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/124317254410552/

Running Dinner on yleensä ollut huippusuosittu vaihtareiden keskuudessa, mutta olemme joutuneet rajoittamaan osallistujien määrää, koska suomalaisia ei ole ollut tarpeeksi mukana. Ilmoittaudu siis heti tai viimeistään 24.2.13 osoitteessa https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/Etsitaan_Running_Dinner_kokkeja_9550


Lisätiedustelut: esnuniturkuboard at lists.utu.fi

Iloisin terveisin,

ESN Uni Turku

--------------------------------

Tiedon välitti

Titta Peltonen
tiedottaja
Turun YK-yhdistys


More information about the Yk-yhdistys mailing list